News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Tobey Maguire

duminică, 9 septembrie 2007


Biografie:
Tobey Maguire s-a nascut in Santa-Monica, CA, la 27 iunie 1975. Visul sau din copilarie era sa devina bucatar, dar mama sa, candva o aspiranta la cariera de actrita, l-a indrumat spre actorie. Inca din clasa a sasea a avut roluri in reclame, ceea ce l-a propulsat in 1992 spre sitcom-ul Great Scott! In urmatorul an a debutat pe marele ecran in filmul This Boy's Life, cu Robert De Niro si Leonardo Di Caprio. Dupa ce a avut o scurta aparitie in S.F.W. in 1994 si in Revenge of the Red Baron, Maguire a atras atentia cu rolul din The Duke of Groove, film nominalizat la Oscar, in care a jucat alaturi de Uma Thurman. 1998 a fost un an bun, el obtinand un rol principal in apreciatul Pleasantville. A fost distribuit in rolul lui Peter Parker, un adolescent ce se transforma intr-un superpaianjen, in filmul Spider-Man. Filmul, facut in 2002, a avut un mare succes la box-office cu incasari record in prima saptamana de la lansare - peste 110 milioane dolari.

Filmografie:
1. Spider-Man 3 (2007) .... Spider-Man/Peter Parker
2. Quiet Type (2007)
3. Spider-Man 3: UK Premiere Special (2007) .... Himself
4. The Good German (2006) .... Patrick Tully
5. Spider-Man 2 (2004) .... Spider-Man/Peter Parker
6. Hero in Crisis (2004) .... Himself
7. Seabiscuit (2003) .... Red Pollard
8. Seabiscuit: The Making of a Legend (2003) .... Himself
9. Spider-Man (2002) .... Spider-Man/Peter Parker
10. Spider-Man: An MTV Movie Special (2002) .... Himself
11. The 74th Annual Academy Awards (2002) .... Himself - Co-Presenter: Best Visual Effects
12. Cats & Dogs (2001) .... Lou the Beagle
13. Don's Plum (2001) .... Ian
14. Wonder Boys (2000) .... James Leer
15. Ride with the Devil (1999) .... Jake Roedel
16. The Cider House Rules (1999) .... Homer Wells
17. Pleasantville (1998) .... David
18. Fear and Loathing in Las Vegas (1998) .... Hitchhiker
19. Deconstructing Harry (1997) .... Harvey Stern/Harry's Character
20. The Ice Storm (1997) .... Paul Hood
21. Joyride (1996) .... J.T
22. Duke of Groove (1996) .... Rich Cooper
23. Seduced by Madness: The Diane Borchardt Story (1996) .... Chuck Borchardt
24. Empire Records (1995) .... Andre
25. S.F.W. (1994) .... Al
26. Healer (1994) .... Teenager
27. Revenge of the Red Baron (1994) .... Jimmy Spencer
28. Spoils of War (1994) .... Martin
29. A Child's Cry for Help (1994) .... Peter Lively
30. This Boy's Life (1993) .... Chuck Bolger
31. Tales from the Whoop: Hot Rod Brown Class Clown (1990) .... Hot Rod Brown
32. The Wizard (1989) .... Lucas' goon at video armageddon

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website