News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Sienna Miller

miercuri, 19 septembrie 2007


Biografie:
La numai 20 si un pic de ani,Sienna Miller si-a construit deja o panoplie impresionanta de roluri in filme, piese de teatru si productii de televiziune.

Dupa cursurile de la Institutul Lee Strasberg din New York, a captivat atentia publicului cand a aparut in comedia BBC Bedtime si, mai recent, cand a castigat cronici remarcabile pentru rolul Fiona din serialul american de televiziune Keen Eddie.

Pe marele ecran, Sienna a aparut in filmul lui Mathew Vaughn Layer Cake, alaturi de Daniel Craig, si in Alfie, un remake al filmului clasic din anii €™60, in care a jucat alaturi de Jude Law si Susan Sarandon.

Filmografie:
1. A Woman of No Importance (2008)
2. Camille (2007) .... Camille Foster
3. Stardust (2007) .... Victoria
4. Interview (2007) .... Katya
5. Factory Girl (2006) .... Edie Sedgwick
6. Casanova (2005) .... Francesca Bruni
7. Alfie (2004) .... Nikki
8. Layer Cake (2004) .... Tammy
9. High Speed (2002) .... Savannah
10. The Ride (2002) .... Sara
11. The Ride (2002) .... Sara
12. South Kensington (2001) .... Sharon

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website