News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Shannon Elizabeth

joi, 27 septembrie 2007


Biografie: Shannon Elizabeth s-a nascut pe data de 7 Septembrie, 1973, in Houston, Texas, fiica lui Syrian/Lebanese (tatal) si a unei mame ce provine dintr-o familie de diferite nationalitati (Cherokee Indian). Imediat dupa ce s-a nascut Shannon, familia ei s-a mutat in Waco, Texas, in locul unde majoritatea membrilor familei ei au locuit. Fiind copil, Shannon a luat lectii de dans, incluzand tap, balet, si multe alte genuri. Cat timp a absolvit liceul, ea si-a manifestat interesul pentru tenis, ea chiar implicandu-se foarte mult, considerand tenisul parte din viata ei. De asemenea, de-a lungul liceului, a practicat volei si a facut parte din consiliul trezorier. Mai tarziu, ca senioara, Shannon a practicat modelingul in New York, devenind chiar agent. Dupa ce a absolvit, a plecat in Tokio, Japan, Milan, Hong Kong, si alte locuri variate pentru a prezenta moda. Dupa intoarcerea in America, a lucrat pentru Ford Modeling pentru o vreme, si cu Agentia Elite. De asemenea, a fost pasionata de actorie, si a inceput sa ia cursuri. Shannon a avut un mare succes si in actorie, cele mai recente filme facute fiind: American Pie (1999) si American Pie 2 (2001), Scarymovie (2000) si Seamless: Kidz Rule (1999).

Filmografie:
1. The Grand (2007) .... Toni
2. Partially True Tales of High Adventure! (2007) .... Herself
3. Deal (2007) .... Michelle
4. Cursed (2005) .... Becky
5. The Kid & I (2005) .... Shelby Roman
6. Confessions of an American Bride (2005) .... Sam
7. Johnson Family Vacation (2004) .... Chrishelle Rene Boudreau
8. Oh, What a Lovely Tea Party (2004) .... Herself
9. Why Blitt? (2004) .... Herself
10. The Crooked E: The Unshredded Truth About Enron (2003) .... Courtney
11. VH1 Big in 03 (2003) .... Herself
12. Love Actually (2003) .... Harriet, the sexy one
13. Survivin' the Island (2002) .... Office Worker
14. American Pie 2 (2001) .... Nadia
15. Thir13en Ghosts (2001) .... Kathy Kriticos
16. Jay and Silent Bob Strike Back (2001) .... Justice
17. Tomcats (2001) .... Natalie Parker
18. 2001 MTV Movie Awards (2001) .... Herself
19. Scary Movie (2000) .... Buffy Gilmore
20. Dish Dogs (2000) .... Anne
21. Evicted (2000) .... Princess
22. American Pie (1999) .... Nadia
23. Dying to Live (1999) .... Vanessa Canningham
24. Seamless: Kidz Rule (1999) .... Nicole
25. Blade Squad (1998) .... Nurse
26. Blast (1997) .... Hostage
27. Jack Frost (1996) .... Jill Metzner

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website