News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Paul Walker

miercuri, 5 septembrie 2007


Avand o prezenta incontestabila pe ecran si mult talent, Paul Walker a aparut in cele mai de succes filme ale ultimilor doi ani, obtinand acum primul sau rol principal.

Walker filmeaza in momentul de fata pentru productia lui Frank Marshall "Antarctica" si va putea fi vazut in curand alaturi de Jessica Alba in filmul "Into the Blue", regia John Stockwell.

Filmul se concentreaza pe vanatoarea de comori desgasurata de acest cuplu, care descopera un avion prabusit care continea o incarcatura ilegala de droguri, intrand in conflict cu un traficant de droguri.

La Craciunul trecut, Walker a putut fi vazut in filmul "Noel", alaturi de Susan Sarandon si Penelope Cruz. A fost filmul de debut regizoral al lui Chazz Palminteri pentru Neverland Films.

Walker a mai jucat in filmul lui Richard Donner "Timeline", adaptare dupa romanul lui Michel Crichton, pentru Paramount Pictures. A mai jucat si in succesul de box-office "2 Fast 2 Furious" si in "The Fast and the Furious".

Alte roluri a mai avut in thriller-ul bine primit de critici "Joy Ride" si filmele socotite un succes de box-office "The Skulls", "Varsity Blues," "Pleasantville," "She’s All That" si "Brokedown Palace."
Cand nu filmeaza, Walker locuieste in Los Angeles.

Filmografie:
1. The Heaven Project (2008)
2. The Death and Life of Bobby Z (2007) .... Tim Kearney
3. The Death and Life of Bobby Z (2007) .... Tim Kearney
4. Running Scared (2006) .... Joey Gazelle
5. Eight Below (2006) .... Jerry Shepherd
6. Flags of Our Fathers (2006) .... Hank Hansen
7. Into the Blue (2005) .... Jared
8. Noel (2004) .... Mike
9. Timeline (2003) .... Chris Johnston
10. 2 Fast 2 Furious (2003) .... Brian O'Conner
11. 2 Fast 2 Furious: Driving with the Cast (2003) .... Himself
12. 2 Fast 2 Furious: Driving School (2003) .... Himself
13. Life Makes Sense If You're Famous (2002) .... Mikey
14. The Fast and the Furious (2001) .... Brian O'Conner
15. Joy Ride (2001) .... Lewis Thomas
16. The Skulls (2000) .... Caleb Mandrake
17. Spotlight on Location: The Skulls (2000) .... Himself
18. Brokedown Palace (1999) .... Jason
19. She's All That (1999) .... Dean Sampson
20. Varsity Blues (1999) .... Lance Harbour
21. Pleasantville (1998) .... Skip Martin
22. Meet the Deedles (1998) .... Phil Deedle
23. Tammy and the T-Rex (1994) .... Michael
24. Programmed to Kill (1987) .... Jason
25. Monster in the Closet (1987) .... 'Professor' Bennett
26. Blinde Passagiere (1936) .... Goliath, der Zwerg
27. Sein größter Bluff (1927) .... Goliath, a dwarf
28. Grausige Nächte (1921)

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website