News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Michelle Rodriguez

sâmbătă, 8 septembrie 2007


Biografie:
Michelle Rodriguez s-a nascut in Bell County, Texas, pe 12 iulie 1978. In copilaria si adolescenta ei, a locuit in mai multe locuri, o perioada in Texas, in Puerto Rico, Republica Dominicana si in New Jersey. A lucrat ca figuranta in mai multe filme, pana la rolul ei din filmul regizoarei Karyn Kusama, Girlfight, antrenandu-se intens pentru a avea un corp asemanator cu al unui boxer; atat de mult, in cat i s-a propus sa intre in liga profesionista. Cu acest film a castigat premiul pentru cel mai bun debut din partea National Board of Review in 2000.
In anul urmator, avea sa apara in filmul lui Rob Cohen, Furios si iute, un film in care era iubita liderului unei gasti (Vin Diesel), din distributia filmului facand parte si Paul Walker si Jordanna Brewster; si in 3 A.M., unde are rolul unei taximetriste, un film pentru televiziune care a participat Festivalul Sundance.

Filmografie:
1. Battle in Seattle (2007) .... Lou
2. The Breed (2006) .... Nicki
3. Sian Ka'an (2005) ....
4. Bloodrayne (2005) .... Katarin
5. 2005 Taurus World Stunt Awards (2005) .... Herself
6. Control (2004) .... Teresa
7. 2004 Taurus World Stunt Awards (2004) .... Herself
8. S.W.A.T. (2003) .... Chris Sanchez
9. Bertud ng putik (2003)
10. Blue Crush (2002) .... Eden
11. Resident Evil (2002) .... Rain Ocampo
12. Playing Dead: 'Resident Evil' from Game to Screen (2002) .... Herself
13. The Fast and the Furious (2001) .... Letty
14. 3 A.M. (2001) .... Salgado
15. Girlfight (2000) .... Diana Guzman
16. Summer of Sam (1999)
17. Cradle Will Rock (1999)

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website