News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Matthew Perry

joi, 20 septembrie 2007


Biografie:

Matthew Perry este bine cunoscut pentru rolul Chandler Bing din productia NBC, Friends. S-a nascut in Massachusetts si este fiul actorului John Bennett Perry, parintii sai divortand pe cand el era foarte mic, iar custodia lui a fost castigata de mama sa, impreuna cu care se muta in Ottawa, Canada, unde lucra ca asistent politic (un an mai tarziu, mama sa avea sa lucreza ca secretara de presa pentru primul ministru Pierre Trudeau). Perry era inca in liceu, cand incepe sa devina evident faptul ca el va urma o cariera de actor. La scurt timp, aflat intr-un restaurant, avea sa primeasca din partea regizorului William Richert, un rol in A Night in the Life of Jimmy Reardon (1988), alaturi de River Phoenix. Perry dorea sa devina un actor profesionist de succes, astfel, tatal sau il sfatuieste sa urmeze U.C.L.A. La scurt timp a fost angajat de televiziunea Fox pentru a juca intr-un serial numit Boys Will Be Boys. Serialul a fost un succes, iar Perry avea sa joace in continuare intr-un alt serial alaturi de Valerie Bertinelli, Sydney. Acest serial a avut si el o viata scurta, dar il lanseaza pe Perry intr-o cariera profesionala de succes, jucand in continuare in seriale, precum Beverly Hills 90210, Growing Pains si show-ul tatalui sau, 240 Roberts. Joaca in cel de-al doilea film al sau She's Out of Control (1989) alaturi de Ami Dolenz si Tony Danza.

Alte filme: • Dance 'Til Dawn (1988) • Fools Rush In (1996) • Almost Heroes (1998) • Three to Tango (1999) • The Whole Nine Yards (2000) • Serving Sara (2002).

Filmografie:
1. The Laws of Motion (2008) .... Morrie
2. Numb (2007) .... Hudson
3. The Ron Clark Story (2006) .... Ron Clark
4. The Whole Ten Yards (2004) .... Oz
5. The 30th Annual People's Choice Awards (2004) .... Himself
6. TV Land Awards: A Celebration of Classic TV (2003) .... Himself
7. Serving Sara (2002) .... Joe Tyler
8. The 54th Annual Primetime Emmy Awards (2002) .... Himself
9. The Kid (2000) .... Mr. Vivian, the Hairy Informatician
10. The Whole Nine Yards (2000) .... Nicholas 'Oz' Oseransky
11. Hollywood Salutes Bruce Willis: An American Cinematheque Tribute (2000) .... Himself
12. Three to Tango (1999) .... Oscar Novak
13. Almost Heroes (1998) .... Leslie Edwards
14. Women Are Not Little Men (1998)
15. Fools Rush In (1997) .... Alex Whitman
16. Getting In (1994) .... Randall Burns
17. Parallel Lives (1994) .... Willie Morrison
18. L.A.X. 2194 (1994)
19. Deadly Relations (1993) .... George Westerfield
20. Call Me Anna (1990) .... Desi Arnaz Jr
21. She's Out of Control (1989) .... Timothy
22. A Night in the Life of Jimmy Reardon (1988) .... Fred Roberts
23. Dance 'Til Dawn (1988) .... Roger
24. The One with Princess Consuela (2004) .... Chandler Bing
25. Love Is All Around: Part 1 (2002) .... Attorney Todd Merrick

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website