News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Kristanna Loken

sâmbătă, 22 septembrie 2007


Biografie:
Actrita si-a inceput cariera in modelling la varsta de 15 ani, incurajata de mama sa, fost model. Actoria si modelingul au adus-o in New York, unde locuieste acuma. O putem vedea in roluri minore de televiziune si in catalogul Elite. Marele succes la cunoscut in 2003 cu filmul Terminator 3: Rise of the Machines.

Filmografie:
1. Lime Salted Love (2006) .... Zepher Genesee
2. Bloodrayne (2005) .... Rayne
3. Ring of the Nibelungs (2004) .... Brunnhild
4. Worn Like a Tattoo (2004) .... Mary's Mother
5. 2004 Taurus World Stunt Awards (2004) .... Herself
6. Terminator 3: Rise of the Machines (2003) .... T-X
7. Inside 'Terminator 3: Rise of the Machines' (2003) .... Herself
8. Panic (2001) .... Josie
9. Gangland (2000) .... Angie
10. Academy Boyz (1997) .... Linda Baker

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website