News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Kelly Hu

sâmbătă, 8 septembrie 2007


Biografie: Frumoasa actrita din Hawai Kelly Hu a fost un model de succes inainte de a avea aparitii in film si televiziune. Kelly Hu s-a nascut in Honolulu pe 13 februarie 1968. Kelly Hu a castigat in 1985 Miss Teen SUA, fiind prima asiatica-americana care castiga acest titlu. In 1987 s-a mutat la Los Angeles si dupa aparitia in numeroase reclame, a obtinut primul sau rol in serialul TV Growing Pains. Acest rol a fost urmat de alte aparitii, cum ar fi Tour of Duty, Night Court si 21 Jump Street, pana cand a obtinut primul ei rol pe marele ecran, un rol mic in filmul Friday the 13th: Part VIII - Jason Takes Manhattan. Urmatorul rol a fost mai important, prietena cantaretului Ray Manzarek (interpretat de Kyle MacLachlan) in filmul lui Oliver Stone, The Doors. Au urmat aparitii notabile in Melrose Place si Murder One, iar apoi a obtinut rolul Michelle Chan in serialul TV Nash Bridges.

Filmografie:
1. The Tournament (2008) .... Lai Lai
2. Farmhouse (2008) .... Lilith
3. Afro Samurai (2007) .... Okiku
4. Succubus: Hell Bent (2007) .... Detective Pei
5. The Air I Breathe (2007) .... Jiyoung
6. Shanghai Kiss (2007) .... Micki Yang
7. Undoing (2006) .... Vera
8. The Devil's Den (2006) .... Caitlin
9. Underclassman (2005) .... Lisa Brooks
10. Mayday (2005) .... Sharon Crandall
11. The Librarian: Quest for the Spear (2004) .... Lana
12. Dark Shadows (2004) .... Dr. Julia Hoffman
13. X2 (2003) .... Yuriko Oyama/Deathstrike
14. Cradle 2 the Grave (2003) .... Sona
15. The Second Uncanny Issue of X-Men! Making 'X2' (2003) .... Herself
16. The Scorpion King (2002) .... Cassandra
17. Iron Chef USA: Showdown in Las Vegas (2001) .... Judge
18. Fakin' Da Funk (1997) .... Kwee-Me
19. Star Command (1996) .... Ens. Yukiko Fujisaki
20. No Way Back (1995) .... Seiko Kobayashi
21. Strange Days (1995) .... Anchor Woman
22. L.A.X. 2194 (1994)
23. Surf Ninjas (1993) .... Ro-May
24. Harley Davidson and the Marlboro Man (1991) .... Suzie
25. The Doors (1991) .... Dorothy
26. American Eyes (1991) .... Emily
27. Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan (1989) .... Eva Watanabe

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website