News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Katie Holmes

duminică, 2 septembrie 2007


Katie Holmes a crescut in Toledo, si a inceput sa joace inca din timpul liceului. Participarea la un un concurs de frumusete i-a dat ocazia sa calatoreasca la Los Angeles la varsta de 16 ani, iar aici a primit invitatia de a da probe pentru rolul din filmul The Ice Storm, in regia lui Ang Lee. Filmul, realizat in 1997, a fost bine primit de critici, iar rolului lui Holmes, obiectul afectiunii lui Tobey Maguire, i-a atras atentia lui Kevin Williamson.

Nu a durat mult si Holmes a aparut in cel de-al doilea film, Disturbing Behavior, un thriller din 1998.
Urmatorul film in care a aparut a fost Go, in 1999, in regia lui Doug Liman, a fost bine primit de critici.
In anul 2000 a aparut in Wonder Boys, regizat de Curtis Hanson, si The Gift, in regia lui Sam Raimi.
Rolul din Abandon (2002) a aratat adaptabilitatea lui Holmes la roluri dificile.
A putut fi vazuta in Creek si in Phone Booth, unde a jucat alaturi de Colin Farrell. In 2004 joaca alaturi de Michael Keaton in First Daughter, in regia lui Forest Whitaker.

Filmografie:
1. Batman Begins (2005) .... Rachel Dawes
2. Thank You for Smoking (2005) .... Heather Holloway
3. First Daughter (2004) .... Samantha Mackenzie
4. Pieces of April (2003) .... April Burns
5. The Singing Detective (2003) .... Nurse Mills
6. Abandon (2002) .... Katie Burke
7. Phone Booth (2002) .... Pamela McFadden
8. 2002 MTV Movie Awards (2002) .... Herself
9. Christmas in Washington (2002) .... Herself/Host
10. The Gift (2000) .... Jessica King
11. Wonder Boys (2000) .... Hannah Green
12. Teaching Mrs. Tingle (1999) .... Leigh Ann Watson
13. Muppets From Space (1999) .... Joey
14. Go (1999) .... Claire Montgomery
15. 1999 MTV Movie Awards (1999) .... Herself
16. Disturbing Behavior (1998) .... Rachel Wagner
17. The Ice Storm (1997) .... Libbets Casey

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website