News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Kate Bosworth

vineri, 21 septembrie 2007


Biografie:
O campioana la calarie al carei debut in film l-a avut din intamplare dupa o auditie pentru un rol in filmul lui Robert Redford, The Horse Whisperer (1998), in afara de simpla curiozitate despre lumea filmului, actrita Kate Bosworth a mostenit o frumusete naturala ce s-a potrivit perfect cu rolurile din filme precum Blue Crush (2002) - in care a debutat - in rolul unei surferide.

Nascuta in 1983 la Los Angeles, Bosworth a dat dovada de inteligenta si calitati atletice inca din copilarie, fiind membra a National Honor Society. Cu experienta ei, actrita a fost distribuita in The Horse Whisperer, dedicandu-se carierei in totalitate.
Dupa un concediu de 18 luni, timp in care si-a cantarit oportunitatile si si-a terminat studiile, Bosworth s-a intors la roluri in scurte seriale TV precum The Young Americans si in filme precum Remember the Titans si The Newcomers (ambele in 2000).

Filmografie:
1. 21 (2008) .... Jill Taylor
2. Superman Returns (2006) .... Lois Lane
3. Back in Blue: The 'Superman Returns' Movie Special (2006) .... Herself
4. Superman Returns: Inside the Journey (2006) .... Herself
5. Look, Up in the Sky: The Amazing Story of Superman (2006) .... Herself
6. 2006 MTV Movie Awards (2006) .... Herself/Presenter
7. Bee Season (2005) .... Chali
8. The 20th IFP Independent Spirit Awards (2005) .... Herself
9. Win a Date with Tad Hamilton! (2004) .... Rosalee Futch
10. Beyond the Sea (2004) .... Sandra Dee
11. Wonderland (2003) .... Dawn Schiller
12. Advantage Hart (2003) .... Trinity Montage
13. The Rules of Attraction (2002) .... Kelly
14. Blue Crush (2002) .... Anne Marie Chadwick
15. Remember the Titans (2000) .... Emma Hoyt
16. The Newcomers (2000) .... Courtney Docherty
17. The Horse Whisperer (1998) .... Judith
18. Seasons of Dust (2006)

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website