News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Jennifer Love Hewitt

joi, 20 septembrie 2007


Biografie:
Jennifer Love Hewitt s-a nascut pe 21 februarie 1979, in Waco, Texas. A avut prima aparitie la televizor in 1984 in serialul Kids Incorporated (unde din intamplare, vedeta oaspete era Scott Wolf, alaturi de care a jucat in Party of Five). Dupa ce a petrecut cea mai mare parte a anilor '80 lucrand in televiziune, Hewitt a primit primul rol important in 1993 in filmul Sister Act 2: Back in the Habit, insa adevaratul succes il are cu rolul Sarah Reeves din Party of Five (1994) cu care a devenit cunoscuta. Devine si mai apreciata cu filme precum Trojan War (1997), si mai apoi cu I Know What You Did Last Summer (1997). Filmul, ce a capitalizat trecerea la filmul horror al lui Wes Craven, Scream (1996), dovedindu-se a fi foarte popular pentru public daca nu si pentru criticii. Filmul a fost urmat de continuarea acestuia I Still Know What You Did Last Summer (1998). In plus pentru munca din film, Hewit si-a mentinut rolul din Party of Five si a continuat sa apara in spoturi publicitare, printre cele mai remarcabile fiind cea la Neutrogena spokesgirl precum si serialul de la Fox, Time of Your Life, in care personajul ei din Party of Five, Sarah Reeves, se muta la New York pentru a-si cauta tatal.

Filmografie:
1. The Magic 7 (2008) .... Erica
2. Delgo (2007) .... Princess Kyla
3. Garfield: A Tail of Two Kitties (2006) .... Liz Wilson
4. Live from the Red Carpet: The 2006 Emmy Awards (2006) .... Herself
5. Confessions of a Sociopathic Social Climber (2005) .... Katya Livingston
6. In the Game (2005) .... Riley Reed
7. 2005 Taurus World Stunt Awards (2005) .... Herself
8. If Only (2004) .... Samantha Andrews
9. Garfield (2004) .... Liz
10. The Truth About Love (2004) .... Alice Holbrook
11. A Christmas Carol (2004) .... Emily
12. In the Game (2004) .... Riley Reed
13. The Devil and Daniel Webster (2004) .... The Devil
14. Nickelodeon Kids' Choice Awards '03 (2003) .... Herself
15. The Tuxedo (2002) .... Del Blaine
16. The Hunchback of Notre Dame II (2002) .... Madellaine
17. The Adventures of Tom Thumb & Thumbelina (2002) .... Thumbelina
18. The 3rd Annual Women Rock! Girls and Guitars (2002) .... Herself
19. Groove Squad (2002) .... Chrissy
20. Summer Music Mania 2002 (2002) .... Herself
21. Heartbreakers (2001) .... Page Conners
22. The 25 Hottest Stars Under 25 (2001) .... Herself
23. The Audrey Hepburn Story (2000) .... Audrey Hepburn
24. VH1/Vogue Fashion Awards (2000) .... Herself
25. The Suburbans (1999) .... Cate
26. Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Jerry Stiller (1999) .... Herself
27. I Still Know What You Did Last Summer (1998) .... Julie James
28. Zoomates (1998) .... Helen
29. Telling You (1998) .... Deb Freidman
30. Can't Hardly Wait (1998) .... Amanda Beckett
31. I Know What You Did Last Summer (1997) .... Julie James
32. Trojan War (1997) .... Leah Jones
33. House Arrest (1996) .... Brooke Figler
34. Sister Act 2: Back in the Habit (1993) .... Margaret
35. Little Miss Millions (1993) .... Heather Lofton
36. Munchie (1992) .... Andrea Kurtz
37. Stuck Together, Torn Apart (2002) .... Herself
38. Jennifer Love Hewitt/Beastie Boys (1998) .... Host

Colectie filme
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website