News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Jennifer Lopez - biografie si filme

sâmbătă, 1 septembrie 2007


Jennifer Lopez, a avut primul rol serios in filmul lui Gregory Nava in 1995 My Family, urmand ani de instructie in filme de televiziune si seriale. Precum Rosie Perez, Lopez isi incepe cariera ca dansatoare in serialul comedie In Living Color - si apare in videoclipurile muzicale ale lui Puff Daddy si Janet Jackson. Marea lovitura o da in 1997 cand a aparut in rolul Selena, povestea faimoasei cantarete Tejano care a fost tragic omorata in 1995. Lopez este des distribuita in rolul femeiei fatale - datorita, in mica parte frumusetii sale latine (a fost nascuta in Bronx din parinti originari din Puerto Rico) - si a lucrat aproape in exclusivitate cu regizorii Francis Ford Coppola (Jack, 1996), Oliver Stone (U Turn, 1997) si Bob Rafelson (Blood and Wine, 1996). In 1998, a avut unul dintre cele mai populare roluri de pana atunci, alaturi de George Clooney in Out of Sight. In plus fata de munca de pe ecran, Lopez a reusit sa aiba un succes deosebit si in cariera ei de cantareata in circuitul pop dans/latino.

Filmografie Jennifer Lopez:
The Back-up Plan (2010)

El cantante (2006)
Bordertown (2006)
An Unfinished Life (2005)
Monster-in-Law (2005)
Shall We Dance (2004)
Jersey Girl (2004)
Gigli (2003)
Maid in Manhattan (2002)
Enough (2002)
Angel Eyes (2001)
The Wedding Planner (2001)
The Cell (2000)

Antz (1998) (voce)
Out of Sight (1998)
U Turn (1997)
Anaconda (1997)
Selena (1997)
Blood and Wine (1996)
Jack (1996)
Money Train (1995)
My Family (1995)

My Little Girl (1986) 

Colectie filme
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website