News Update :

Jean Claude Van Damme - biografie si lista cu filme

luni, 3 septembrie 2007


Starul belgian Jean Claude Van Damme poate fi numit actor, dar este mai exact sa-l numim culturist si practicant de kickboxer. Tatal lui Van Damme a fost vanzator de flori si contabil. Dupa ce s-a apucat sa invete karate Shotokan la varsta de 10 ani, Van Damme a iesit campion european la categoria mijlocie. La 18 ani a deschis in Bruxelles o sala de sport. Cand a venit in L.A. avea la el 7.000 $ si vorbea decat franceza si flamanda. Prima sa aparitie in film a fost alaturi de Chuck Norris in Missing in Action (1984).

A devenit un star dupa aparitia in filme ca No Retreat, No Surrender (1986); Bloodsport (1988); Cyborg (1988); Kickboxer (1989), la care a fost si scenarist; Lionheart (1990) si Universal Soldier (1991).

Articole:
Van Damme va pleca din România cu o maidaneză pe nume Lucy
Un interviu cu Jean-Claude Van Damme, care filmează în România


Filme regizate de Jean-Claude Van Damme
The Eagle Path  (2010)
The Quest / Dragonul de aur (1995)

Filmografie - scenarist
The Eagle Path  (2010)
The Order / Ordinul (2001)
Legionnaire / Legionarul (1998)
The Quest / Dragonul de aur (1995)
Kickboxer 2: The Road Back / Kickboxer 2: Înfruntarea (1991)
Kickboxer  (1989)









Filmografie - Lista filme Jean Claude Van Damme

Kickboxer (2016)
Pound of Flesh (2015)
Full Love (2014)
Swelter (2014)
Enemies: Closer (2013)
U.F.O. (2013)
Welcome to the Jungle (2013)6 Bullets (2012)
Universal Soldier: Day of Reckoning (2012)
The Expendables 2 (2012)
Dragon Eyes (2012)
Rzhevskiy protiv Napoleona (2012)
Beur sur la ville (2010)
Assassination Games (2010)
Kung Fu Panda 2 (2010)
Soldiers (2010)
The Tower (2010)
The Eagle Path (2009)
Universal Soldier: Regeneration (2009)
Robot Chicken (1 episode, 2009)
JCVD (2008)
The Shepherd: Border Patrol (2008)
Until Death (2007)
Sinav (2006)
The Hard Corps (2006)
Second in Command (2006)
Wake of Death (2004)
Narco (2004)
In Hell (2003)
Derailed (2002)
The Order (2001)
Replicant (2001)

Inferno (1999)
Universal Soldier: The Return (1999)
Legionnaire (1998)
Knock Off (1998)
Double Team (1997)
Maximum Risk (1996)
The Quest (1996)
Sudden Death (1995)
Street Fighter (1994)
Timecop (1994)
Hard Target (1993)
Nowhere to Run (1993)
Universal Soldier (1992)
Double Impact (1991)
Death Warrant (1990)
Lionheart (1990)

Kickboxer (1989)
Cyborg (1989)
Black Eagle (1988)
Bloodsport (1988)
No Retreat, No Surrender (1986)
Breakin' (1984)
Rue barbare (1984)
Monaco Forever (1984)

Share this article :

+ comentarii + 21 comentarii

15 septembrie 2008, 09:25

cum as putea sa am colectia de filme cu jean claude van dame in special filmul Ordinul din 2001?
multumesc

7 ianuarie 2009, 17:14

a fost unul din cei mai buni actori dar acum bautura firar sa fie strica tot.Pacat de filmele care le-a facut

Anonim
22 februarie 2009, 00:13

pentru mine van damme este cel mai bun actor al filmelor de actiune ,are unn stil aparte care il deosebeste de ceilalti ,sper sa mai continue macar cativa ani.

Anonim
22 februarie 2009, 00:18

as vrea totusi sa vedem toata colectia lui van damme.

Anonim
3 martie 2009, 22:16

Van Damme a fost ...este... si va fi cel mai bun actor .... e unic intre toti in filmele de actiune....;)

Anonim
10 aprilie 2009, 22:09

jos cu palaria. van damme e super. imi place mult. pacat ca trec anii si imbatraneste. :)

Anonim
12 mai 2009, 00:27

nu am comentarii vandam este si va ramane cel mai bun actor la categoria filme de actiune :X

Anonim
14 mai 2009, 20:07

il adoooooooooooooorrrrrrrr pe van damme
este cel mai,de fapt lumea striga la mine van damme desi sunt fata:*

14 mai 2009, 20:12

te ador si vei ramane pt mn cel mai bun dintre toti:*
ador filmul tau kickboxer

14 mai 2009, 20:14

as dori si eu un poster k van damme daca se poate
str amzza pellea nr 169,Bailesti Romania cod 205100

Anonim
6 iunie 2009, 17:58

esti un campion maa fraere am sa mai ma bat odata cu tine

Anonim
23 iunie 2009, 22:22

marfa rau este vandame

Anonim
29 iunie 2009, 11:53

este cel mai bun actor din filmele de actiune

Anonim
14 iulie 2009, 01:21

Am crescut cu el,traiesc cu el,am copiat modele transmise prin majoritatea rolurilor,mi-am format o parte din caracterul de luptator din aceste filme(pozitiv vorbind)urmaresc cu nerabdare orice film a lui jcvd,chiar si cele vazute si revazute chiar daca pare o copilarie traiesc si simt toate filmele astea;si eu ma mir cateodata dar imi place sentimentul asta ,este un fel de emotie,o parte din viata mea,din ceea ce simt,crd ca e foarte constient de cea ce transmite eroul din majoritatea filmelor este cea ce am vrea sa fim chiar noi insine,mesagerul dreptatii,al barbatiei,al curajului,al loialitatii,al spiritului de sacrificiu,lucruri a caror lipsa o resimtim acut in zilele noastre si care ne fac sa urmarim cu atata emotie filmele lui jcvd.Nu stiu daca am spus tot,dar asta este ceea ce simt despre jcvd si eroii interpretati de el!Este un ZORO putin mai incoace!!!Salutari tuturor fanilor jcvd!

Anonim
8 august 2009, 20:59

este un actor suuper si tare as vrea s ail mai vad si in alte filme mai noi

Anonim
28 decembrie 2009, 22:12

vandame afost este si va fi cel mai bun actor de filme de actiune sper ca dupa ce isi va termina cariera sa aiba un urmas hai vandame...

Anonim
28 iulie 2010, 12:10

un actor f.bun

Anonim
13 noiembrie 2010, 22:01

van damme e super!

Anonim
20 ianuarie 2011, 02:10

van damme are ceva anume ceva ce nimeni nu il poate egala si nu va mai fi ca el il vom pastra mereu in memoria noastra a fost si este cel mai bun actor a tuturor timpurilor ma refer filme de actiune intr un rol principal

Anonim
17 februarie 2011, 14:16

vreau sa vad un film jean claude van damme i-mi plac foarte mult va multumesc

Anonim
17 februarie 2011, 20:58

SUPER TARE JCVD CEL MAI BUN ACTOR DE ACTIUNE PACAT CA SA CAM DUS LA VALE ULTIMI ANI FFF PACAT SALUTARE FANILOR JCVD

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Colectie de filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website