News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Ion Dichiseanu

marți, 25 septembrie 2007


Biografie: Un remarcabil actor, Ion Dichiseanu se bucura de o indelungata activitate artistica, popularitatea sa datorandu-se unor roluri memorabile interpretate cu talent si daruire si care, prin farmecul lor, vor ramane in istoria teatrului si filmului romanesc.

Filmografie:
1. 15 (2005) .... Generalul Nuta
2. Maria si Mirabella in Tranzistoria (1989)
3. Souchastie v ubiystve (1985)
4. Caruta cu mere (1983)
5. Dragostea si revolutia (1983)
6. Misterele Bucurestilor (1983)
7. Trandafirul galben (1982)
8. Al treilea salt mortal (1980)
9. Burebista (1980)
10. Detasamentul 'Concordia' (1980)
11. Clipa (1979)
12. Actiunea Autobuzul (1978)
13. Severino (1978)
14. Razboiul independentei (1977)
15. Toate pînzele sus (1976) .... Pierre Vaillant
16. 100 de lei (1973)
17. Sfînta Tereza si diavolii (1972)
18. Printre colinele verzi (1971)
19. Animale bolnave (1970)
20. Cîntecele marii (1970)
21. Kampf um Rom II - Der Verrat (1969) .... Furius
22. Lederstrumpferzählungen, Die (1969) .... Mathoree (episode 4)
23. Castelul condamnatilor (1969)
24. Kampf um Rom I (1968) .... Furius
25. Bolondos vakáció (1968)
26. Amprenta (1967) .... Radu
27. De trei ori Bucuresti (1967) .... (segment "Intoarcerea")
28. Tunelul (1967) .... Petrescu
29. Dincolo de bariera (1965) .... Vulpasin
30. Titanic vals (1964) .... Gigi Stamatescu
31. Tudor (1962)
32. Darclée (1961)
33. Porto-Franco (1961) .... Dan
34. Post restant (1961)

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website