News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Ingerii lui Charlie (2000)

luni, 24 septembrie 2007


Charlie's Angels

Trei tinere, detectivi particulari de elita, inarmate cu aparatura de inalta tehnologie, vehicule super-performante, tehnici de arte martiale si o mare varietate de deghizari, isi pun in valoare calitatile deosebite de pamant, in apa si in aer cu scopul de a da de urma unui geniu al computerelor rapit si a evita capturarea unui software strict secret, de identificare a vocii, de catre raufacatori.

Ele sunt frumoase, stralucitoare si lucreaza pentru Charlie. In "Ingerii lui Charlie", reeditarea sexy si spectaculoasa a serialului de comedie cu actiune din anii '70, Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) si Alex (Lucy Liu), impreuna cu partenerul lor de incredere, Bosley (Bill Murray), trebuie sa stopeze un plan elaborat de razbunare criminala care, pe langa faptul ca ar putea distruge intimitatea tuturor locuitorilor acestei planete, ar atrage dupa sine sfarsitul lui Charlie si a Ingerilor sai.

Eric Knox (Sam Rockwell), fondatorul chipes si inteligent al companiei Knox Technologies, tocmai a fost rapit din biroul sau. Knox a proiectat un program pentru computer ce poate identifica vocea si care este mult mai precis decat tehnicile de identificare a amprentelor. Aceasta inovatie stiintifica de senzatie poate provoca un adevarat dezastru daca intra pe mainile cui nu trebuie.

Ca urmare a disparitiei lui Knox, presedinta companiei Knox Technologies, Vivian Wood (Kelly Lynch), stie ca exista un singur om - si trei detective sexy si istete - spre care se poate indrepta. Angajate sa dea de urma lui Knox, Ingerii lui Charlie isi indreapta privirile catre rivalul sau, Roger Corwin (Tim Curry), care detine Red Star Systems, cea mai mare retea de sateliti destinati telecomunicatiilor.

Deghizate in gheise, dansatoare din buric sau soferi de curse, Ingerii, impreuna cu Bosley, cauta indicii si se infiltreaza in cercul de prieteni si partenerii de afaceri ai lui Crowin. Se pare ca Ingerii sunt pe cale de a rezolva cel mai mare caz al lor ... pana cand Dylan raspunde la un telefon misterios care le pune tuturor vietile in primejdie o data in plus, inclusiv pe cea a lui Charlie.

Sarituri din avion, reconectari de calculatoare, lucru sub acoperire - toate acestea fac parte dintr-o zi obisnuita de munca a Ingerilor lui Charlie, ca sa nu mai amintim de munca sustinuta de detectivi, tehnicile de lupta si farmecul feminin care le ajuta sa iasa cu bine din cea mai riscanta misiune de pana acum.

Regia
McG

In rolurile principale
Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu

Gen
Actiune, Comedie

Colectie filme
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
25 iunie 2009, 21:50

frumos filmu'!

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website