News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

George Alexandru

luni, 24 septembrie 2007


Biografie: Printre primele sale roluri s-au numarat cele din Ultima noapte de dragoste (1979) si Noi, cei din linia intai (1985). Recent a fost vazut in Milionari de weekend (2004), Un esspreso (2005) si serialul TV Baieti Buni (2005).

Filmografie:
1. Sindromul Timisoara (2004)
2. Milionari de weekend (2004)
3. Dulcea sauna a mortii (2003) .... Mustetea
4. În fiecare zi Dumnezeu ne saruta pe gura (2001)
5. Triunghiul mortii (1999)
6. Faimosul paparazzo (1999)
7. Omul zilei (1997)
8. Punctul zero (1996)
9. Huntress: Spirit of the Night (1995) .... Stranger on a Train
10. È pericoloso sporgersi (1994) .... The Actor
11. Oglinda (1993)
12. Asphalt Tango (1993)
13. Chira Chiralina (1993)
14. Polul Sud (1993)
15. Vulpe - vânator (1993)
16. Balanta (1992)
17. Ramînerea (1992)
18. Cum va place? (1992)
19. Innebunesc si-mi pare rau (1992)
20. Drumul câinilor (1991)
21. Coroana de foc (1990)
22. Escu (1990)
23. Cenusa pasarii din vis (1989)
24. Mircea (1989)
25. Drumet în calea lupilor (1988)
26. Rezerva la start (1988) .... Simion
27. Figurantii (1987)
28. François Villon - Poetul vagabond (1987)
29. Noi, cei din linia întîi (1985)
30. Masca de argint (1985)
31. Dreptate în lanturi (1983)
32. Ultima noapte de dragoste (1979)

Colectie filme
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website