News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Florin Piersic Jr.

sâmbătă, 22 septembrie 2007


Biografie:

Filmografie:
1. Youth Without Youth (2007) .... Dr. Gavrila
2. Fix Alert (2005)
3. Project W (2005)
4. Eminescu versus Eminem (2005)
5. Ce lume vesela (2003)
6. Callas Forever (2002) .... Journalist
7. Mariage interdit (2002) .... Livreur pizzas
8. The Elite (2001) .... Nick
9. Dernier plan, Le (2000) .... Virgil Lancu
10. Dublu extaz (1998)
11. Luminile din larg (1986)

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website