News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Eva Longoria

miercuri, 5 septembrie 2007


S-a nascut pe 15 Martie 1975 in Corpus Christi, Texas, la Mexican – American Catholic. Cea mai tanara din cele 4 fiice: Elizabeth Judina, Emily Jeannette si Esmeralda Josephine. A urmat liceul Roy Miller. In acest timp a castigat titlul de "Miss Corpus Christi, USA" in 1998.

Cariera:
In 2000 Longoria a primit primul ei rol in televiziune. A aparut in serialul "Beverly Hills", in "General Hospital". In acelasi an a debutat in serial "The Young and the Restless", dupa aceea a continuat cu drama "Dragnet". Cu toate ca a durat doar doua sezoane, show-ul a facut-o pe Eva Longoria cunoscuta in Statele Unite.
In 2004 Longoria a jucat un rol care a adus-o pe locul 1 in liste. Ea a fost sotia adultera, Gabrielle Solis, in "Desperate Housewives". In 2005 a fost nominalizata la Globul de Aur pentru performanta sa ca Gabrielle Solis in "Desperate Housewives".
Anul trecut, Eva Longoria a debutat in thriller-ul "The Sentinel". Eva continua sa fie inclusa in lista Hollywood-ului ca fiind cea mai frumoasa si sexy femeie din Mexic, in 2005 si 2006. In cel mai recent film "Harsh Times", ea o joaca pe Sylvia.
In 2006, Longoria apare in clipul lui Jessica Simpson - "A public affair" alaturi de Christina Milian, Christina Applegate, Ryan Seacrest, Maria Menounos si Andy Dick. Recent, Longoria a castigat "People’s Choice Award" pentru Best TV Actress.

Viata Personala:
Eva Longoria a fost maritata cu Tyler Christopher, din 2002 pana in 2004. In 30 Noiembrie 2006, ea se logodeste cu starul NBA, Tony Parker de la San Antonio Spurs. Eva si Tony au fost chemati la Ryan Seacrest radio Show sa anunte acest eveniment. Ea spune ca felul in care a propus sa raspandeasca vestea este: perfect, personal si dragut. Dupa ce Tony Parker a jucat impotriva lui Utah Jazz, a plecat in Los Angeles.
Reporterii spun ca Longoria a decis sa-l invete pe Tony multe trucuri in dormitor pentru ca se dovedea a fi foarte neexperimentat. Eva fiind catolica, zice ca i-a fost greu sa joace in episodul "Desperate Housewives" cand acea calugarita a fost atacata.

Filmografie:
1. Foodfight! (2008) .... Lady X
2. Over My Dead Body (2007) .... Kate
3. The Sentinel (2006) .... Jill Marin
4. Live from the Red Carpet: The 2006 Golden Globe Awards (2006) .... Herself
5. Hustler's Instinct (2005) .... Vanessa Santos
6. Harsh Times (2005) .... Sylvia
7. Carlita's Secret (2004) .... Carlita
8. The Dead Will Tell (2004) .... Jeanie
9. Señorita Justice (2004)
10. Snitch'd (2003) .... Gabby
11. Hot Tamales Live: Spicy, Hot and Hilarious (2003) .... Herself
12. Frame of Mind (2004) .... Det. Gloria Duran

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website