News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Elizabeth Hurley

duminică, 2 septembrie 2007


Fica unui ofiter din armata Britanica si a unei profesoare anglicane care preda la Kempshott Infant School, Elizabeth Jane Hurley s-a nascut pe data de 10 Iunie 1965, la Basingstoke, Hamshire, Anglia. Traindu-si copilaria in Basingstoke, Hurley visa tot timpul sa ajunga dansatoare, ceea ce a determinat-o ca la varsta de 12 ani sa urmeze o scoala specializata in balet.

La varsta de 21 de ani, Hurley primeste primul sau rol in filmul Aria (1987), o productie Britanica regizata de Nicolas Roeg. Mai tarziu a primit un rol in filmul Remando al viento (a.k.a. Rowing In the Wind). A castigat un premiu de recunoastere in Statele Unite pentru rolul din filmul de actiune "Passenger 57" (1992) alaturi de renumitul actor Wesley Snipes.

In 1997, Elizabeth Hurley si-a castigat respectul cuvenit prin filmul Austin Powers: International Man of Mystery, micutul film care spre final ajunsese ceva colosal.
Multumita rolului ei de comediant intruchipand-o pe Vanessa Kensington, alaturi de Austin Powers, jucat de catre Mike Myers, Hurley reuseste sa ajunga la o performanta de admirat.

Dupa aceasta lovitura, a mai urmat sa joace roluri valoroase in filme ca: Permanent Midnight
(1998), My Favorite Martian (1999) si continuarea trilogiei Austin Powers, avand ca nume, Austin Powers 2: The Spy Who Shagged Me. Tot in acelasi an, Hurley a lucrat ca producator in filmul Mickey Blue Eyes, unde Hugh Grant prietenul ei, l-a interpretat pe Michael Felgate, un englez care locuia in New York si era manager,actionar unei galerii de arta.

Totusi, Hugh Grant si Elizabeth Hurley au avut o relatie de proportii mari, aproximativ 13 ani (1986-2000), dupa care a urmat o relatie romantica cu miliardarul Ted Forstmann. Dupa ce a pus capat acelei relatii, in octombrie 2000, Hurley se indragosteste de producatorul de film, multi-milionarul american, Stephen Bing, iar in 2001 anunta ca e insarcinata.

Dupa 18 luni impreuna, cuplul se destrama inainte de vestea cea mare. In ciuda dramelor din viata ei, Hurley a continuat sa apara in productii mai mici, incluzand The Weight of Water (2000), Bad Boy (2002) cu Denis Leary si Serving Sara, o comedie cu Matthew Perry.

In 2004 a aparut in filmul Method, in care a jucat rolul unei criminale in serie cu numele de Rebecca Fairbanks. In martie 2007, Hurley se casatoreste cu magantul Arun Nayar, cu care se intalnea de aproape 3 ani jumatate.

Filmografie:
1. Made in Romania (2008) .... Herself
2. Code Name: The Cleaner (2007)
3. Method (2004) .... Rebecca Fairbanks
4. Serving Sara (2002) .... Sara Moore
5. Bad Boy (2002) .... Anna Lockheart
6. Psyclops (2002) .... Winthrop's Granddaughter
7. Double Whammy (2001) .... Dr. Ann Beamer
8. The Human Face (2001) .... Various roles
9. The Weight of Water (2000) .... Adaline Gunne
10. Bedazzled (2000) .... The Devil
11. Drainiac! (2000) .... Mom
12. Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999) .... Vanessa Kensington
13. Edtv (1999) .... Jill
14. My Favorite Martian (1999) .... Brace Channing
15. The Making of a Mobster: 'Mickey Blue Eyes' (1999) .... Herself
16. Permanent Midnight (1998) .... Sandra
17. Austin Powers: International Man of Mystery (1997) .... Vanessa Kensington
18. Dangerous Ground (1997) .... Karen
19. Happy Birthday Elizabeth: A Celebration of Life (1997) .... Herself
20. Harrison: Cry of the City (1996) .... Cecilia Harrison
21. Samson and Delilah (1996) .... Dalila
22. Mad Dogs and Englishmen (1995) .... Antonia
23. Sharpe's Enemy (1994) .... Lady Isabella Farthingdale
24. Beyond Bedlam (1993) .... Stephanie Lyell
25. Passenger 57 (1992) .... Sabrina Ritchie
26. Largo invierno, El (1992) .... Emma Stapleton
27. The Orchid House (1991) .... Natalie
28. Skipper, Der (1990) .... Lou
29. Death Has a Bad Reputation (1990) .... Julia Latham
30. Act of Will (1989) .... Christina
31. Remando al viento (1988) .... Claire Clairmont
32. Christabel (1988) .... Christabel Bielenberg
33. Aria (1987) .... Marietta (segment "Die tote Stadt")

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website