News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Elisabeth Shue

duminică, 2 septembrie 2007


ELISABETH SHUE a avut o nominalizare la Premiul Academiei pentru interpretarea din filmul lui Mike Figgis, Parasind Las Vegas-ul/ Leaving Las Vegas, in care joaca alaturi de Nicolas Cage.

Interpretarea rolului unei prostituate care traieste o poveste trista de dragoste cu un alcoolic i-a adus de asemenea Premiul pentru ,,Cea mai buna actrita" acordat de Criticii de Film din Los Angeles, de Criticii de Film din Chicago si de Societatea Nationala a Criticilor de Film. De asemenea, a avut nominalizari la Globul de Aur, la Premiul Actorilor de Cinema si la Premiul Spiritul Independent.

Shue a jucat recent in thriller-ul De-a v-ati ascunselea/ Hide and Seek, cu Robert De Niro si Dakota Fanning, precum si in filmul independent, Misterele tineretii/ Mysterious Skin, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance 2005.

Lista filmelor in care a jucat include si filmele regizorilor Paul Verhoeven - Invizibil si periculos/ Hollow Man, alaturi de Kevin Bacon; John Duigan - Molly, unde a avut rolul titular; Des McAnuff – Verisoara Bette/ Cousin Bette; Volker Schlöndorff - Palmetto; Woody Allen – Viata lui Harry/ Deconstructing Harry; Phillip Noyce – Sfantul/ The Saint, alaturi de Val Kilmer; David Koepp – Efect de recul/ The Trigger Effect; Ron Underwood – Suflete ratacitoare/ Heart and Souls, alaturi de Robert Downey, Jr.; Regina telenovelelor/ Soapdish, cu Sally Field; Robert Zemeckis – Inapoi in viitor - Partile II si III/ Back to the Future I & II, cu Michael J. Fox; Roger Donaldson - Cocktail, alaturi de Tom Cruise; Chris Columbus - Adventures in Babysitting si John G. Avildsen - Karate Kid/ The Karate Kid.

La televiziune, Shue a jucat in Prezentarea lui Oprah Winfrey "Amy and Isabelle." Pe langa activitatea sa pe ecran, Shue a jucat in piesa de pe Broadway a regizorului Richard Nelson "Some Americans Abroad".

Filmografie:
1. Gracie (2007) .... Lindsay Bowen
2. First Born (2007) .... Laura
3. Hide and Seek (2005) .... Elizabeth
4. Dreamer: Inspired by a True Story (2005) .... Lily
5. Mysterious Skin (2004) .... Ellen McCormick
6. The Way of the Karate Kid (2004) .... Ali Mills
7. Leo (2002) .... Mary Bloom
8. Tuck Everlasting (2002) .... Narrator
9. Hollywood Salutes Nicolas Cage: An American Cinematheque Tribute (2002) .... Herself
10. Amy & Isabelle (2001) .... Isabelle Goodrow
11. The First Year (2001) .... Narrator
12. Hollow Man (2000) .... Linda McKay
13. Molly (1999) .... Molly McKay
14. Cousin Bette (1998) .... Jenny Cadine
15. City of Angels (1998) .... Pregnant Woman
16. Palmetto (1998) .... Mrs. Donnelly/Rhea Malroux
17. Deconstructing Harry (1997) .... Fay
18. The Saint (1997) .... Dr. Emma Russell
19. The Trigger Effect (1996) .... Annie Kay
20. Leaving Las Vegas (1995) .... Sera
21. Underneath (1995) .... Susan Crenshaw
22. Blind Justice (1994) .... Caroline
23. Radio Inside (1994) .... Natalie
24. Twenty Bucks (1993) .... Emily Adams
25. Heart and Souls (1993) .... Anne
26. Hale the Hero (1992)
27. Soapdish (1991) .... Lori Craven/Angelique
28. The Marrying Man (1991) .... Adele Horner
29. Back to the Future Part III (1990) .... Jennifer Parker
30. Back to the Future Part II (1989) .... Jennifer Parker/McFly
31. Body Wars (1989) .... Dr. Cynthia Lair
32. Cocktail (1988) .... Jordan Mooney
33. Adventures in Babysitting (1987) .... Chris Parker
34. Double Switch (1987) .... Kathy Shelton
35. Link (1986) .... Jane Chase
36. The Karate Kid (1984) .... Ali Mills
37. Call to Glory (1984) .... Jackie Sarnac

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website