News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Doru Ana

sâmbătă, 22 septembrie 2007


Biografie:
Absolvent al Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica 'I.L. Caragiale', Bucuresti, promotia 1980, clasa prof. Olga Tudorache.

Filmografie:
1. 4 luni, 3 saptamani si 2 zile (2007)
2. Moartea domnului Lazarescu (2005) .... Sandu Sterian
3. Occident (2002)
4. Ciocârlia (2002)
5. Marfa si Banii (2001) .... Doncea
6. Corul pompierilor (2000)
7. Roberta (2000)
8. Record, Le (1999)
9. Phantom Town (1999) .... Gunslinger
10. Terminus paradis (1998)
11. Clockmaker (1998) .... Penny Pitcher
12. Prea târziu (1996)
13. Johnny Mysto: Boy Wizard (1996) .... Trooper
14. Huntress: Spirit of the Night (1995) .... Shop Keeper in Street
15. Dark Angel: The Ascent (1994) .... Mayor's Policeman
16. Invisible: The Chronicles of Benjamin Knight (1994) .... Mad Man
17. Undeva în Est (1991)

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website