News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Clanul lupilor (2007)

luni, 3 septembrie 2007


Volkodav iz roda serykh psov/Wolfhound

In urma anihilarii clanului Cainilor Cenusii a ramas un singur supravietuitor. Un om ambitionat de suferinta pierderii familiei sale, care devine acum un luptator de temut, autoproclamat Wolfhound.

Hotarat sa-si faca dreptate cu orice pret, Wolfhound se aventureza intr-o calatorie mitica, in urma careia spera sa-i elimine pe toti cei care i-au asasinat clanul. Ajuns la castelul inamicului sau, el reuseste sa-l ucida cu usurinta pe Cannibal si elibereaza doi prizonieri, in care va descoperi doi camarazi de incredere: inteleptul Tilorn si sclava Niilit. In drumul lor, cei trei strabat si orasul Galirad, unde Wolfhound primeste dificila misiune de a fi protectorul printesei Elena, tanara aflata acum in mare pericol, dupa ce a fost promisa in casatorie razboinicului Vinitar.

O data cu acceptarea noii sale misiuni, Wolfhound se trezeste prins intr-o serie de evenimente misterioase, care vor sfarsi prin a-i dezvalui adevaratul scop al calatoriei sale.

Cu un buget de 20 de milioane de dolari, Wolfhound/ Clanul Lupilor devine filmul cu cel mai mare buget din istora cinematografica ruseasca, o pelicula catalogata de critici drept replica ruseasca a filmului Lord Of The Rings.

Regia
Nikolai Lebedev

In rolurile principale
Oksana Akinshina, Aleksandr Domogarov

Gen
Fantastic

Premiera in Romania
03.08.2007

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website