News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Christopher Lambert

sâmbătă, 8 septembrie 2007


Biografie:
Lambert a crescut la Geneva, în Elveţia, unde s-a mutat cu familia la varsta de doar 2 ani, apoi la Paris începand cu varsta de 16 ani. A fost acceptat la programul de actorie al Conservatorului din Paris.

Şi-a început cariera de actor în 1980, cu rolul din filmul 'The Telephone Bar'. Regizorul Hugh Hudson l-a distribuit apoi în 'Greystoke - The Legend of Tarzan, Lord of the Apes' (1984).

Christofer Lambert a devenit celebru odată cu rolul lui Connor MacLeod, din seria 'Highlander' ('Nemuritorul' - 1986). A fost, pe departe, cel mai important rol al carierei sale. A jucat în toate cele trei părţi ale filmului şi a avut o scurtă apariţie şi în episodul pilot al serialului de televiziune.

Filmografie:
1. Mortal Kombat (2010) .... Lord Rayden
2. Metamorphosis (2007) .... Constantine
3. Day of Wrath (2006) .... Ruy de Mendoza
4. Dalida (2005) .... Richard Chanfray, dit le comte de Saint-Germain
5. À ton image (2004) .... Thomas
6. Nouveaux refus, Les (2004) .... Un comédien qui refuse de tourner avec Laurent
7. Absolon (2003) .... Norman Scott
8. Clefs de bagnole, Les (2003) .... Un comédien qui refuse de tourner avec Laurent (DVD bonus material)
9. Janis et John (2003) .... Léon
10. Queen: Greatest Video Hits 2 (2003) .... Connor MacLeod - segments 'Princes of the Universe'
11. The Piano Player (2002) .... Alex Laney
12. King of Bandit Jing (2002) .... Additional Voices
13. Vercingétorix (2001) .... Vercingétorix
14. The Point Men (2001) .... Tony Eckhardt
15. Majinkaizâ (2001) .... Additional Voices
16. Aparté (2001)
17. Highlander: Endgame (2000) .... Connor MacLeod
18. Gideon (1999) .... Gideon Oliver Dobbs
19. Resurrection (1999) .... John Prudhomme
20. Beowulf (1999) .... Beowulf
21. Fortress 2 (1999) .... John Henry Brennick
22. Operation Splitsville (1999) .... Max, P.E. teacher
23. Mean Guns (1997) .... Lou
24. Arlette (1997) .... Frank Martin
25. Nirvana (1997) .... Jimi Dini
26. Tashunga (1996) .... Hudson Saanteek
27. Hercule et Sherlock (1996) .... Vincent
28. Adrenalin: Fear the Rush (1996) .... Lemieux
29. Mortal Kombat (1995) .... Lord Rayden
30. The Hunted (1995) .... Paul Racine
31. Mortal Kombat: Behind the Scenes (1995) .... Himself
32. The Road Killers (1994) .... Jack
33. Highlander III: The Sorcerer (1994) .... Connor MacLeod/Russell Nash
34. Gunmen (1994) .... Dani Servigo
35. Fortress (1993) .... John Henry Brennick
36. Loaded Weapon 1 (1993) .... Man with Car Phone
37. Making of 'Highlander: The Series' (1992) .... Himself/Connor MacLeod
38. Max & Jeremie (1992) .... Jeremie Kolachowsky
39. Knight Moves (1992) .... Peter Sanderson
40. Highlander II: The Quickening (1991) .... Connor MacLeod
41. Why Me? (1990) .... Gus Cardinale
42. To Kill a Priest (1988) .... Father Alek
43. Love Dream (1988) .... Menrou
44. The Sicilian (1987) .... Salvatore Giuliano
45. Highlander (1986) .... Connor 'The Highlander' MacLeod/Russell Edwin Nash
46. I Love You (1986) .... Michel
47. Subway (1985) .... Fred
48. Greystoke: The Legend of Tarzan, Lord of the Apes (1984) .... John Clayton/Tarzan, Lord of the Apes
49. Paroles et musique (1984) .... Jeremy
50. Dame de coeur, La (1982) .... Marcel
51. Légitime violence (1982) .... Jockey
52. Putain d'histoire d'amour (1981) .... Inspecteur de police
53. Une sale affaire (1981) .... Mullard
54. Asphalte (1981) .... Un médecin à l'hôpital/The doctor
55. Douchka (1981)
56. Bar du téléphone, Le (1980) .... Paul 'Bébé' Franchi
57. Ciao, les mecs (1979) .... Bit part
58. Bord cadre (2006)

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website