News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Christina Milian

sâmbătă, 8 septembrie 2007


Biografie:
Cunoscuta cantareata R&B se trage din parinti latino-americani, ai sai fiind originari din Cuba. Foarte buna prietena cu Nick Cannon, ea le admira pe Janet Jackson si Dianna Ross.

Filmografie:
1. Pulse (2006) .... Isabell Fuentes
2. Be Cool (2005) .... Linda Moon
3. Man of the House (2005) .... Anne
4. Torque (2004) .... Nina
5. The Making of 'Love Don't Cost a Thing' (2004) .... Herself
6. Love Don't Cost a Thing (2003) .... Paris Morgan
7. Durango Kids (1999) .... Ellie
8. The Wood (1999) .... Girls at Dance
9. American Pie (1999) .... Band Member
10. A Bug's Life (1998) .... Additional Voices
11. Clips' Place (1998)

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website