News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Chazz Palminteri

miercuri, 5 septembrie 2007


Palminteri se bucura de multa apreciere si a avut o nominalizare la Premiile Oscar pentru interpretarea din filmul lui Woody Allen "Bullets Over Broadway". Rolul din filmul "Cheech" de asemenea i-a adus Premiul Independent Spirit, la categoria ,,Cel mai bun actor intr-un rol secundar", nominalizari la Premiul "Asociatiei actorilor de pe marele ecran" (Screen Actor's Guild) si Premiul Comedia Americana.

Palminteri a mai jucat in "Down to Earth," "Analyze This," "The Perez Family, "The Usual Suspects," "Jade," "Mulholland Falls," si "Diabolique." De asemenea, a interpretat rolul sefului de banda, Paul Castellano, in filmul pentru postul TNT "Boss of Bosses." In filmul HBO "Excellent Cadavers," Palminteri a avut rolul renumitului procuror sicilian, Giovanni Falcone, care a urmarit Mafia si in cele din urma a fost asasinat.

Ca regizor, Palminteri a realizat filmul "Unnatural Disasters" - un episod din serialul laudat de critici, "OZ" si filmul "Women vs. Men," un film artistic productie Showtime. Recent, Palminteri a regizat filmul artistic "Noel", care este difuzat in decembrie 2004.

Palminteri este probabil mai bine cunoscut pentru interpretarea sa din filmul "A Bronx Tale," la origini scenariul a fost scris pentru a fi interpretat pe scena, in Los Angeles, ca un spectacol cu un singur personaj. Apoi, el a mutat spectacolul la New York, unde a fost jucat cu usile inchise timp de patru luni, ceea ce i-a adus nominalizari din partea Cercului de critici din New York, atat pentru interpretare, cat si pentru scenariu. Fiind la New York, el a incheiat scenariul pentru "A Bronx Tale," care a devenit una dintre cele mai tari proprietati de la Hollywood. El a oferit scenariul acolo unde i se permitea sa joace in film si curand s-a trezit ca joaca alaturi de Robert DeNiro, cel care a ales scenariul debutului sau regizoral.

Pentru cea de-a doua piesa, "Faithful," Palminteri din nou a castigat Premiul "Los Angeles Dramalogue" pentru interpretare. Totodata, a scris scenariul pentru versiunea filmata a piesei "Faithful" si a jucat in film alaturi de Cher si Ryan O'Neal.

Filmografie:
1. Cat Tale (2008) .... Pigeon
2. Safe (2007) .... Eddie
3. The Dukes (2007) .... George
4. Body Armour (2007) .... Lee Maxwell
5. Jolene (2007) .... Sal
6. Yonkers Joe (2007) .... Yonkers Joe
7. A Guide to Recognizing Your Saints (2006) .... Monty
8. Running Scared (2006) .... Detective Rydell
9. Push (2006) .... Vince
10. Little Man (2006) .... Walken
11. Arthur et les Minimoys (2006) .... The Travel Agent
12. Kojak (2005) .... Captain Frank McNeil
13. Animal (2005) .... Kassada
14. In the Mix (2005) .... Frank
15. Hoodwinked (2005) .... Woolworth
16. Noel (2004) .... Arizona
17. A Tribute to Joe Mantegna (2004) .... Himself
18. Just Like Mona (2003)
19. One Last Ride (2003) .... Tweat
20. Poolhall Junkies (2002) .... Joe
21. Round Up: Deposing 'The Usual Suspects' (2002) .... Himself
22. I Love New York (2002) .... Himself
23. Down to Earth (2001) .... King
24. Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure (2001) .... Buster (speaking)
25. Boss of Bosses (2001) .... Paul Castellano
26. One Eyed King (2001) .... Eddie Dugan
27. An All-Star Tribute to Brian Wilson (2001) .... Himself
28. Analyze This (1999) .... Primo Sidone
29. Excellent Cadavers (1999) .... Giovanni Falcone
30. Stuart Little (1999) .... Smokey, the Chief Alley-Cat
31. Hurlyburly (1998) .... Phil
32. A Night at the Roxbury (1998) .... Benny Zadir
33. Scar City (1998) .... Lieutenant Laine Devon
34. Mulholland Falls (1996) .... Elleroy Coolidge
35. Faithful (1996) .... Tony
36. Diabolique (1996) .... Guy Baran
37. Jade (1995) .... Matt Gavin
38. The Last Word (1995) .... Ricky
39. The Usual Suspects (1995) .... Dave Kujan, US Customs
40. The Perez Family (1995) .... Lt. John Pirelli
41. Bullets Over Broadway (1994) .... Cheech
42. A Bronx Tale (1993) .... Sonny
43. There Goes the Neighborhood (1992) .... Lyle Corrente
44. Innocent Blood (1992) .... Tony
45. Oscar (1991) .... Connie
46. Peter Gunn (1989) .... Soldier
47. Glory Years (1987) .... Drummond
48. The Last Dragon (1985) .... Hood #2
49. Home Free All (1984) .... Truck Highjacker

Colectie filme
Share this article :

+ comentarii + 3 comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website