News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Charlie Sheen

sâmbătă, 1 septembrie 2007


Charlie Sheen s-a nascut Carlos Irwin Estevez, si este fiul actorului Martin Shenn (nascut Ramon Estevez) si al lui Janet Templeton, si s-a nascut in anul 1965. A prezentat interes pentru film inca din timpul scolii, facand filme cu prietenii sai, printre care se aflau Rob Lowe si Sean Penn. Dupa terminarea scolii, s-a decis sa se faca actor, la fel ca tatal sau si ca fratele sau mai mare, Emilio Estevez.

El a avut primul rol in film la 9 ani, aparand alaturi de tatal sau in The Execution of Private Slovik, iar apoi in 1984 a inceput cariera sa cu adevarat, aparand in Red Dawn, un film despre razboiul rece. Dupa cateva roluri in seriale si filme TV, vedeta da lovitura in 1987 odata cu aparitia in filmul lui Oliver Stone, Platoon. In 1987 joaca iar intr-un film regizat de Oliver Stone, Wall Street. In 1989 joaca in comedia Major League. Urmatorul sau mare succes a fost tot o comedie, parodia Hot Shots.

In 1990 s-a casatorit cu actrita Kelly Preston, dar ea l-a parasit dupa ce Charlie Sheen a impuscat-o accidental in mana. In 1995 s-a casatorit cu modelul Donna Peele, dar mariajul s-a sfarsit dupa 14 luni. In acelasi an in care a trebuit sa se casatoreasca, Charlie Sheen a depus marturie in procesul lui Heidi Fleiss, ce se ocupa cu plasarea de prostituate, el recunoscand ca a fost un client regulat si ca a platit 50.000$ pentru serviciile fetelor. In plin scandal, el nu s-a sfiit sa se afiseze cu Ginger Lynn Allen si Brittany Ashland, staruri porno. Relatia cu Ashland s-a terminat dupa ce aceasta l-a acuzat de violenta. Imaginea de baiat-rau s-a agravat in 1998 cand a fost internat intr-o clinica de dezintoxicare, el fiind dependent de droguri si alcool.

In 1999, fratele sau, Emilio Estevez, l-a distribuit in filmul Rated X, un film despre viata regizorului de filme porno Artie Mitchell. In 2002, a anuntat logodna cu actrita Denise Richards.

Filmografie:
1. Foodfight! (2008) .... Dex Dogtective
2. 3 & 3 (2005) .... Himself
3. The Big Bounce (2004) .... Bob Rogers, Jr.
4. Spelling Bee (2004) .... Himself
5. The 30th Annual People's Choice Awards (2004) .... Host
6. Scary Movie 3 (2003) .... Tom
7. Deeper Than Deep (2003) .... Chuck Traynor
8. Good Advice (2001) .... Ryan Edward Turner
9. Rated X (2000) .... Artie Mitchell
10. Famous (2000) .... Himself
11. Five Aces (1999) .... Chris Martin
12. No Code of Conduct (1998) .... Jake Peterson
13. Free Money (1998) .... Bud
14. A Letter From Death Row (1998) .... Cop #1
15. Postmortem (1998) .... James McGregor
16. Money Talks (1997) .... James Russell
17. Shadow Conspiracy (1997) .... Bobby Bishop
18. Bad Day On the Block (1997) .... Lyle Wilder
19. Discovery Mars (1997) .... Narrator
20. The Arrival (1996) .... Zane Zaminski
21. All Dogs Go to Heaven 2 (1996) .... Charles B. 'Charlie' Barkin
22. Frame by Frame (1996)
23. Loose Women (1996) .... Barbie Loving Bartender
24. Terminal Velocity (1994) .... Richard 'Ditch' Brodie
25. Major League II (1994) .... Rick 'Wild Thing' Vaughn
26. The Chase (1994) .... Jackson Davis Hammond
27. Charlie Sheen's Stunts Spectacular (1994) .... Himself
28. The Three Musketeers (1993) .... Aramis
29. Hot Shots! Part Deux (1993) .... Topper Harley
30. Loaded Weapon 1 (1993) .... Gern, Parking Valet
31. Deadfall (1993) .... Morgan Gripp
32. Beyond the Law (1992) .... Daniel 'Dan' Saxon
33. Hot Shots! (1991) .... Lt. Topper Harley
34. How to Become a Hollywood Stuntman (1991) .... Narrator
35. The Rookie (1990) .... David Ackerman
36. Men at Work (1990) .... Carl Taylor
37. Navy SEALS (1990) .... Lt.
38. Courage Mountain (1990) .... Peter
39. Cadence (1990) .... Pfc. Franklin F. Bean Jr.
40. Catchfire (1990) .... Bob
41. Major League (1989) .... Rick 'Wild Thing' Vaughn
42. Comicitis (1989)
43. Tale of Two Sisters (1989) .... Narrator
44. Young Guns (1988) .... Richard Brewer
45. Eight Men Out (1988) .... Hap Felsch
46. Never on Tuesday (1988) .... Thief
47. Wall Street (1987) .... Bud Fox
48. No Man's Land (1987) .... Ted Varrick
49. Three for the Road (1987) .... Paul
50. Wisdom (1986) .... City Burger Manager
51. Platoon (1986) .... Pvt. Chris Taylor
52. The Wraith (1986) .... The Wraith/Jake
53. Ferris Bueller's Day Off (1986) .... Boy in Police Station
54. Lucas (1986) .... Cappie
55. A Life in the Day (1986)
56. The Boys Next Door (1985) .... Bo Richards
57. The Fourth Wise Man (1985) .... Captain
58. Red Dawn (1984) .... Matt Eckert
59. Silence of the Heart (1984) .... Ken Cruze
60. No Sniffing, No Wowing (2004) .... Charlie Harper
61. The Apartment (2001) .... Charlie Crawford
62. The Arrival (2001) .... Charlie Crawford
63. Chinatown (2001) .... Charlie Crawford

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website