News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Cedric the Entertainer

sâmbătă, 8 septembrie 2007


Biografie: Cedric s-a bucurat de un mare succes în spectacole de televiziune, spectacole live şi în film. A obţinut Premiul de Excelenţă AFTRA pentru serialul de pe canalul Fox “Cedric “The Entertainer” Prezintă…”; a bătut recordul obţinând patru premii consecutive NAACP Image pentru “Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de comedie”, cu rolul “Antrenorul Cedric Robinson” în “The Steve Harve Show”, de pe postul WB, care a avut şase sezoane. Prima sa carte comică Grown-Ass Man, care a fost lansată în ianuarie 2002 a avut vânzări în întreaga ţară. În 2001, peste 144 milioane de spectatori l-au văzut pe Cedric în reclama Bud Light, care a fost spotul comercial cel mai important în trimpul transmisiunii Super Bowl (prin urmare, USA Today l-a numit “Cel mai valorors jucător de pe Madison Avenue”). În 1994, Cedric a primit Premiul Anual Richard Pryor pentru comedie pentru contribuţia în comediile Def Comedy Jam şi BET’s Comic View (sezonul 1994-1995).
Acum are propria sa companie de producţie, A Bird and a Bear Entertainment, cu care va dezvolta şi va produce filme artistice. Vacanţă cu familia Johnson/ Johnson Family Vacation a fost primul film artistic produs de noua companie.
Cedric este şi filantrop şi a fondat Fundaţia de caritate “Cedric, “The Entertainer””, care oferă burse şi programe care vin în ajutorul tinerilor şi familiilor acestora, din oraşul său natal, St. Louis, Missouri. El plănuieşte să extindă fundaţia la nivel naţional.
Are un baiat (Croix) si o fetita (Lucky Rose) nascuta noiembrie 2003 impreuna cu Lorna (actuala sa sotie) si o fata, Tiara, dintr-o relatie anterioara.
Este un membru al fratiei Kappa Alpha Psi, Incorporated. Este unul dintre Regii Comediei (the Original Kings of Comedy)
Nascut in aceeasi zi ca si actorul nominalizat la Oscar Djimon Hounsou.

Filmografie:
1. Flash (2005) (în producţie).... Coach Levels

2. Madagascar: The Crate Escape (2008) .... Maurice
3. Caught on Tape (2008) .... Maintenance Man
4. The Better Man (2008)
5. Code Name: The Cleaner (2007) .... Jake Rodgers
6. Live from the Red Carpet: The 2007 Grammy Awards (2007) .... Himself
7. Talk to Me (2007) .... "Nighthawk” Bob Terry
8. The 12th Annual Critics' Choice Awards (2007) .... Himself
9. Charlotte's Web (2006) .... Golly
10. 14th Annual Inner City Destiny Awards (2006) .... Himself - Presenter
11. We Don't Die, We Multiply: The Robin Harris Story (2006) .... Himself
12. Cedric: Taking You Higher (2006) .... Himself
13. Bicentennial Nigger (2006) .... Archival footage
14. Be Cool (2005) .... Sin LaSalle
15. Madagascar (2005) .... Maurice
16. Man of the House (2005) .... Percy Stevens
17. The Honeymooners (2005) .... Ralph Kramden
18. The Black Movie Awards (2005) .... Host
19. The 3rd Annual TV Land Awards (2005) .... Himself - Host
20. Barbershop 2: Back in Business (2004) .... Eddie
21. Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events (2004) .... Constable
22. Johnson Family Vacation (2004) .... Nate Johnson/Uncle Earl
23. ESPY Awards (2004) .... Himself
24. Motown 45 (2004) .... Host
25. Intolerable Cruelty (2003) .... Gus Petch
26. 3rd Annual BET Awards (2003) .... Himself
27. The Disco Ball... A 30-Year Celebration (2003) .... Himself
28. Ice Age (2002) .... Carl
29. Serving Sara (2002) .... Ray Harris
30. Barbershop (2002) .... Eddie
31. Cedric the Entertainer: Starting Lineup (2002) .... Cedric The Entertainer
32. Platinum Comedy Series: Roasting Shaquille O'Neal (2002)
33. The 2002 Billboard Music Awards (2002) .... Himself
34. Dr. Dolittle 2 (2001) .... Zoo Bear #1
35. Kingdom Come (2001) .... Rev. Beverly H. Hooker
36. Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner (2001) .... Himself
37. Cedric the Coach (2001) .... Cedric Hubbard
38. Big Momma's House (2000) .... Reverend
39. The Original Kings of Comedy (2000) .... Himself
40. The Smoker (2000)
41. Ride (1998) .... Bo
42. Back to School (2006)
43. Mr. Lucky (2006) .... Malcolm Crowley

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website