News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Catalina Mustata

sâmbătă, 22 septembrie 2007


Biografie: Catalina Mustata a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, Facultatea de Teatru, Sectia Actorie, clasa profesoarei Sanda Manu.

Actrita este o prezenta constanta in inimile spectatorilor, fie la teatrul Mic sau Odeon. Crede ca succesul sau n-a fost niciodata pe masura efortului iar cariera ei abia incepe. Daca n-ar juca, n-ar exista. Rolurile cele mai dragi ii sunt cele pe care le-a interpretat. Este casatorita cu actorul Florin Zamfirescu.

Dintre rolurile de succes le amintim pe cele de pe scena la Teatrului Odeon:

Veronika in VERONIKA SE HOTARASTE SA MOARA, dramatizare de Gelu Colceag si George Banica dupa romanul omonim de Paulo Coelho, regia Gelu Colceag
Alice Arden in ARDEN DIN FEVERSHAM de un autor englez anonim din secolul XVI, regia Dragos Galgotiu
Ingerul, June in MARISOL de Jose Rivera, regia Alexandru Berceanu
Helga in INGERUL ALBASTRU dramatizare de Razvan Mazilu dupa PROFESORUL UNRAT de Heinrich Mann, regia Razvan Mazilu.

Film- in afara de teatru, a jucat si in lungmetraje:

CINE ARE DREPTATE regia Alexandru Tatos
HARABABURA regia Geo Saizescu
VULPE VANATOR regia Stere Gulea
FEMEIA IN ROSU regia Mircea Veroiu
TACANITII regia Gerard Cuq
PACTUL CU DIAVOLUL regia Yives Boisset

Filmografie:
1. California Dreamin' (Nesfarsit) (2007) .... Ana
2. Femeia visurilor (2005)
3. Premium (2004) .... Femeia
4. Poveste neterminatã (2003) .... Femeia
5. Une place parmi les vivants (2003) .... Woman #1
6. Poveste la scara 'C' (2003)
7. Percutés, Les (2002) .... Mélanie
8. Homicide conjugal (1998) .... Laurence
9. Femeia în rosu (1997)
10. Johnny Mysto: Boy Wizard (1996) .... Guinevere
11. Meurtres par procuration (1995) .... Jessica

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website