News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Carmen Electra - biografie, filme si video

sâmbătă, 8 septembrie 2007


    Tara Leigh Patrick s-a nascut pe 20 aprilie 1972 in Cincinnati, Ohio. A copilarit in White Oak, Ohio impreuna cu parintii sai. La varsta de 9 ani, Tara a fost aleasa pentru scoala de creatie si arta. A inceput sa ia lectii de canto si a fost coregraful echipei de teatru la scoala unde invata. In 1987 Tara se muta in Minneapolis, iar pentru a castiga bani a lucrat pentru fima de modeling Target. In 1991 se muta in Los Angeles, California, isi schimba numele in Carmen Electra si in mai putin de o saptamana il intalneste pe Prince. A cantat pentru o auditie in casa acestuia din Los Angeles. A cantat, a dansat insa nu i-a atras atentia lui Prince. Abia dupa 2 luni acesta i-a scris o piesa pe care Carmen a acceptat-o. Pentru a inregistra melodia, Carmen Electra trebuia sa mearga in Minneapolis. Aici locuieste timp de doi ani si jumatate.
  In 1992, dupa ce Prince ii era producator, semneaza pentru casa de productie Paisley Park Records. Astfel, Prince a protejat-o pe Carmen de-a lungul carierei sale. Primul ei album a aparut in acelasi timp cu desfasurarea turneului prin Europa al producatorului sau. Melodiile ei au fost promovate prea putin pe MTV, iar Carmen nu s-a bucurat de un succes prea mare. Cei care au vazut-o cantand, printre care si Benny Medina, au fost de parere ca protejata lui Prince nu are nimic impresionant si ca aceasta cariera nu i se potriveste. Din 1993 si pana in 1995, Carmen Electra a fost un nume uitat. Astfel, ea decide sa schimbe acest lucru si in 1995 apare in show-ul lui Nickelodeon - "All That". Mai tarziu a obtinut si o slujba, iar in mai 1996 pozeaza nud pentru revista Playboy. In acelasi an este coprezentator al emisiunii Loveline de pe MTV.            
  Cariera ei se va bucura de succes o data cu sfarsitul anului 1996, cand Lisa Berger (MTV) anunta aparitia lui Carmen in emisiunea Singled Out incepand cu 10 februarie 1997, pentru cel putin 65 de episoade. Pentru aceasta emisiune Carmen a facut o buna echipa cu Chris Hardwick. De la aparitia sa in cadrul acestei emisiuni, Carmen a aparut si intr-o carte de benzi desenate – "Embrace". In ianuarie 1997, ziarul New York Daily anunta aparitia lui Carmen Electra in locul Pamelei Lee Anderson in serialul de succes "Baywatch". In aprilie, acelasi an, lui Carmen i se ofera un contract de cinci ani pentru a inlocui personajul jucat de Pamela Anderson in "Baywatch". Printre filmele mai importante in care joaca se pot aminti: "Baywatch: Hawaiian Wedding", "Uptown Girls", "My Boss's Daughter", "Scary Movie" si "Date Movie".
  Dennis Rodman si Carmen Electra s-au casatorit pe 14 noiembrie 1998 in Las Vegas, Nevada. Insa noua zile mai tarziu, Rodman afirma ca nu a facut decizia corecta si nunta a fost anulata. MTV a aflat despre planurile sale de casatorie cu Dave Navarro si i-au oferit un reality show <'Til Death Do Us Part: Carmen & Dave>, despre lunile in care cei doi planuiau nunta ce avea sa se desfasoare in noiembrie 2003. Show-ul a aparut pe ecran in ianuarie 2004.
Carmen Electra este o actrita ocupata: in 2004 apare in comedia lui Ben Stiller, "Starsky & Hutch" si isi imprumuta vocea in comedia animata: "Lil' Pimp". De asemenea, in 2005 o putem vedea in "Getting Played", alaturi de Vivica A. Fox si Stacey Dash.

Video Carmen Electra
Carmen Electra riding the sybian


Filmografie Carmen Electra:
 Mardi Gras (2010) (post-productie)

Oy Vey! My Son Is Gay!! (2009)
Bedtime Stories (2008)
Disaster Movie (2008)
Meet the Spartans (2008)
Christmas in Wonderland (2007)
I Want Candy (2007)
Epic Movie (2007)
Hot Tamale (2006)
Scary Movie 4 (2006)
Date Movie (2006)
Cheaper by the Dozen 2 (2005)
Searching for Bobby D (2005)
Dirty Love (2005)
Max Havoc: Curse of the Dragon (2004)
Starsky & Hutch (2004)
My Boss's Daughter (2003)
Uptown Girls (2003)
Whacked! (2002)
Get Over It (2001)
Perfume (2001)
Sol Goode (2001)
Scary Movie (2000)

Christmas Vacation 2000 (1999)
The Mating Habits of the Earthbound Human (1999)
Starstruck (1998)
Good Burger (1997)
An American Vampire Story (1997)

"Perfect Catch" (7 episoade, 2009-2010)
Back Nine (2010) (TV)

Reno 911! (1 episod, 2009)
Getting Played (2006) (TV)
Lolo's Cafe (2006) (TV) (voce)
Stacked (1 episod, 2005)
Tripping the Rift (13 episoade, 2004-2005)
Summerland (5 episoade, 2005)
American Dad! (1 episod, 2005)
Hope & Faith (1 episod, 2005)
Method & Red (1 episod, 2004)
Monk (1 episod, 2004)
30 Days Until I'm Famous (2004) (TV)
Eve (1 episod, 2003)
Greetings from Tucson (1 episod, 2003)
Baywatch: Hawaiian Wedding (2003) (TV)
King of the Hill (1 episod, 2003)
Celebrity Temps (2003) (TV)
Rent Control (2002) (TV)
The Drew Carey Show (1 episod, 2000)

Malcolm & Eddie (1 episod, 1999)
Hyperion Bays (8 episoade, 1999)
Soldier of Fortune, Inc. (1 episod, 1998)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (1 episod, 1998)
Baywatch (22 episoade, 1997-1998)
Pacific Blue (1 episod, 1997)
All That (1 episod, 1997)
Viva Variety (1 episod, 1997)
Baywatch Nights (1 episod, 1996)
Erotic Confessions (1 episod, 1996)
Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website