News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Brian Austin Green

duminică, 30 septembrie 2007


Biografie:
Brian Green s-a nascut pe 15 iulie, 1973. Tatal sau era un cantaret de muzica country si obisnuia sa-l ia la mai toate spectacolele sale, astfel incat Brian a devenit interesat de lumea muzicii. Nu este de mirare ca stie sa cante la pian, chitare si tobe.

Primul rol in televiziunea fost cel al lui 'Brian Cunningham' in Knots Landing, intre 1986 si 1989. A urmat rolul lui 'David Silver' in indragitul serial Beverly Hills, 90210. A mai aparut in filme tv, precum Her Costly Affair (1996) si Unwed Father (1997) si a avut cateva aparitii in serialele Saved by the Bell: The College Years (1993) si Sabrina, the Teenage Witch (1996).

A scos un album in 1996 intitulat "One Stop Carnival" si continua sa lucreze ca producator muzical, mai ales in domeniul hip-hop. Mai recent, a jucat in Resurrection Blvd (2000), Purgatory Flats (2002) si Southside (2003).

Este logodit cu colega sa din Beverly Hills, 90210, Vanessa Marcil si au impreuna un baiat pe nume Kassius Lijah Marcil-Green (nascut pe 30 martie 2002).

Filmografie:
1. Celebrity Debut (2006) .... Himself - Host
2. Domino (2005) .... Brian Austin Green
3. Fish Without a Bicycle (2003) .... Ben
4. This Time Around (2003) .... Drew Hesler
5. Southside (2003) .... Jack O'Malley
6. Bleach (2002) .... Zach
7. Purgatory Flats (2002) .... Randy Mecklin
8. Ronnie (2002) .... Stanley
9. Beverly Hills 90210: Our Favorite Moments (1998) .... Himself
10. The 1998 Billboard Music Awards (1998) .... Himself
11. Laws of Deception (1997) .... Cal Miller
12. Unwed Father (1997) .... Jason Kempler
13. Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (1997) .... Brian Cunningham
14. Her Costly Affair (1996) .... Jeff
15. A Friend's Betrayal (1996) .... Paul
16. She Fought Alone (1995) .... Ethan
17. Smart Kids (1994) .... HImself
18. 50 Simple Things Kids Can Do to Save the Earth (1992) .... Himself
19. Kickboxer 2: The Road Back (1991) .... Tommy
20. Kid (1991) .... Metal Louie
21. An American Summer (1991) .... Charles 'Fin' Findley
22. Beverly Hills, 90210 (1990) .... David Silver
23. Baywatch: Panic at Malibu Pier (1989) .... Brian
24. Baby M (1988) .... Ryan Whitehead
25. 9021-Uh-Oh (2004) .... Himself
26. Destiny Rides Again (1992) .... David Silver
27. Shooting Star/American in Paris (1992) .... David Silver
28. Castles in the Sand (1992) .... David Silver
29. Rebel with a Cause (1992) .... David Silver

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website