News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Asia Argento

sâmbătă, 8 septembrie 2007


Biografie: Una dintre cele mai populare actrite din Italia, Asia Argento este cunoscuta in tara sa de origine ca "chipul noii generatii".

Fiica legendarului regizor al filmelor de groaza, Dario Argentano, si a actritei Daria Nicolodi, Argento s-a nascut in Roma la 20 septembrie 1975. A inceput sa joace in filme inca de la varsta de 9 ani, incepand ceea ce va deveni o apreciata si ilustra cariera.

Argento a lucrat si cu regizori ne-italieni, cei mai importanti fiind Patrice Chereau cu care a lucrat la filmul La Reine Margot (1994) si Michael Radford la filmul B. Monkey (1998). Ultimul film a adus-o in atentia publicului american.

Filmografie:
1. Go Go Tales (2007) .... Monroe
2. Terza madre, La (2007) .... Sarah Mandy
3. Boarding Gate (2007) .... Sandra
4. Une vieille maîtresse (2007) .... Vellini
5. Marie Antoinette (2006) .... Madame du Barry
6. Friendly Fire (2006)
7. Transylvania (2006) .... Zingarina
8. Land of the Dead (2005) .... Slack
9. Cindy: The Doll Is Mine (2005) .... Cindy Sherman/The model
10. Last Days (2005) .... Asia
11. The Heart Is Deceitful Above All Things (2004) .... Sarah
12. The Keeper (2004) .... Gina
13. Milady (2004) .... Sally La Chèvre
14. Starring (2003)
15. xXx: A Filmmaker's Diary (2003) .... Herself
16. Two Masters' Eyes (2003) .... Herself
17. xXx (2002) .... Yelena
18. Ginostra (2002) .... The nun
19. Sirène rouge, La (2002) .... Anita
20. Morsures de l'aube, Les (2001) .... Violaine Charlier
21. Assenzio, L' (2001)
22. Loredasia (2000)
23. Misérables, Les (2000) .... Éponine Thénardier
24. Scarlet Diva (2000) .... Anna Battista
25. Tua lingua sul mio cuore, La (1999)
26. Fantasma dell'opera, Il (1998) .... Christine Daaé
27. B. Monkey (1998) .... Beatrice
28. New Rose Hotel (1998) .... Sandii
29. Viola bacia tutti (1998) .... Viola
30. Sindrome di Stendhal, La (1996) .... Det. Anna Manni
31. Compagna di viaggio (1996) .... Cora
32. Cielo è sempre più blu, Il (1995) .... Cousin
33. Reine Margot, La (1994) .... Charlotte of Sauve
34. Perdiamoci di vista! (1994) .... Arianna
35. DeGenerazione (1994) .... Lorna
36. Trauma (1993) .... Aura Petrescu
37. Condannato a nozze (1993) .... Olivia
38. Amiche del cuore, Le (1992) .... Simona
39. Chiesa, La (1989) .... Lotte
40. Palombella rossa (1989) .... Valentina
41. Zoo (1989) .... Martina
42. Demoni 2 (1986) .... Ingrid Haller
43. Sogni e bisogni (1985) .... Giada

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website