News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Andi Vasluianu

duminică, 9 septembrie 2007


Biografie:
Este unul dintre cei mai prolifici si talentati actori din tanara generatie, foarte apreciat si folosit de regizori, in special de cei tineri atat pentru scurtmetraje cat si pentru filmele de lungmetraj. Vasluianu da dovada atat de o expresivitate foarte dezvoltata, cat si de o capacitate fantastica de a trece cu usurinta de la un rol la altul: de la rolul de tigan la tanarul roman analitic si macinat de introspectii, de la indragostit la smecherasul roman care se descurca in orice situatie.

Pe Andi Vasluianu l-am vazut in lungmetrajele: Furia (2002), Hirtia va fi albastra (2006), ambele in regia lui Radu Muntean, Milionari de week-end (2004) de Catalin Saizescu, in serialul politist Baieti Buni (2005), in filmul companiei Lakeshore Entertainment, Pestera / The Cave (2005) de Bruce Hunt, in Offset de Didi Danquart, Un caz de disparitie (2005) de Dan Paduraru, Tancul (2003) de Andrei Enache. Il vom vedea curand in filmele: Tinerete fara tinerete, in regia lui Francis Ford Coppola si California Dreamin’ (nesfarsit) – in rolul soldatului Marian, in regia lui Cristian Nemescu.
Numeroase sunt si scurtmetrajele in care joaca Andi Vasluianu: Marilena de la P7 (2006) de Cristian Nemescu, Dusmanul din casa (2006) de Peter Kerek, Inocenta furata (2006) de Alex Fotea, Eu si cu mine (2006), Vineri in jur de 11 (2006) de Iulia Rugina, Un pod plin cu jucarii stricate (2005) de Gheorghe Preda, Intalnire scurta (2005) de Sebastian Voinea, Trafic (2004) de Catalin Mitulescu, Estul salbatic (2004) de Iuliana Constantinescu, Scurt-metraj pentru o lunga amagire (2004) de Marius Olteanu si Ana Lungu, Forme aberante (2004) de Ciprian Panaite, Sex Traffic (2004) de David Yates, Daca aveti un minut...foarte bine (2003) de Ivo Baru, Ideile bune vin de sus (2003) de Marius Olteanu, Zbor deasupra unui cuib de cuci (2003) de Ovidiu Georgescu, Munceste acum! (2002) de Ion Puican si altele, urmand sa-l vedem in curand in scurtmetrajul lui Radu Jude, Dimineata.

Filmografie:
1. Man zkt vrouw (2007) .... Liviu
2. California Dreamin' (Nesfarsit) (2007) .... Soldier Marian
3. Hîrtia va fi albastrã (2006) .... Aurel
4. Inocenta furata (2006)
5. Marilena de la P7 (2006) .... Pestele
6. Milionari de weekend (2004) .... Zetu
7. Sex Traffic (2004) .... Albanian Pimp
8. Trafic (2004) .... Taxi driver
9. Tancul (2003)
10. Daca aveti un minut... foarte bine! (2003)
11. Furia (2002) .... Felie
12. Munceste acum! (2002) .... Lica
13. 17 minute întârziere (2002)
14. Bucuresti-Wien, 8-15 (2000)

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website