News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Ana Ularu

sâmbătă, 22 septembrie 2007


Biografie:
Nu-i usor sa asezi intr-o lista de profesionisti cu virste in jurul a 30 de ani o pustoaica de 20. Dar pentru o studenta in primul an la actorie, Ana Ularu are deja o biografie impresionanta, ceea ce o recomanda ca o promisiune ferma pentru urmatorii ani.

A lucrat pina la aceasta virsta la "Italiencele", "Damen Tango", "Magnatul", doua scurtmetraje: "Turkey Girl", parte din "Lost and found", si "Bucuresti-Berlin". Lista continua cu "Maria", "Curcanii nu zboara", "Un pod plin cu jucarii stricate", "Spune-mi Ana: Tripticul unei morti anuntate", "Concluzie" si "Intilnire scurta". A primit Premiul UCIN pentru debut si Berlin Today Award si a jucat "Lolita", in viziunea Catalinei Buzoianu.

Este fiica scenografei Mihaela Ularu si a lui Nicolae Ularu, cistigator al Premiului Obbie pentru scenografie, in SUA.

Filmografie:
1. Concluzie (2005) .... Maria
2. Lost and Found (2005) .... Tatiana
3. Italiencele (2004) .... Lenuta
4. Magnatul (2004) .... Dana Moraru
5. Damen tango (2004) .... Mihaela
6. Maria (2003) .... Ioana
7. Passion mortelle (1996) .... Victoria
8. Meurtres par procuration (1995) .... Claudia
9. Bucuresti-Berlin (2005) .... Ioana

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website