News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Alexandra Maria Lara

duminică, 9 septembrie 2007


Biografie:
S-a nascut la 12 noiembrie 1978 la Bucuresti
Este fiica actorului Valentin Platareanu
A plecat in Germania la varsta de 4 ani si jumatate
Dupa ce a terminat Liceul Francez, a studiat actoria la Theaterwerkstatt Charlottenburg (1997-2000), timp in care a jucat si in cateva seriale de televiziune

Rolul din filmul "Der Tunnel" (2001) i-a adus celebritatea in Germania

Succesul ei a continuat in 2004 cu rolul secretarei lui Adolf Hitler din "Der Untergang", film nominalizat la Oscar pentru "cel mai bun film strain"

In 2005, Alexandra a ocupat prima pozitie a topului "celor mai frumosi germani", realizat de tabloidul Bild

Filmografie:
1. Youth Without Youth (2007) .... Veronica/Laura
2. Special (2006) .... Denise
3. Offset (2006) .... Brindusa
4. Wo ist Fred? (2006) .... Denise
5. Fischer und seine Frau, Der (2005) .... Ida
6. Vom Suchen und Finden der Liebe (2005) .... Venus Morgenstern
7. Untergang, Der (2004) .... Traudl Junge
8. Cowgirl (2004) .... Johanna 'Paula' Jakobi/Murderous Lady im Film Noir
9. Leise Krieger (2004) .... Nora
10. Wunschbaum, Der (2004) .... Camilla Senger
11. Trenck - Zwei Herzen gegen die Krone (2003) .... Prinzessin Amélie
12. Nackt (2002) .... Annette
13. Doctor Zhivago (2002) .... Tonya Gromyko Zhivago
14. Napoléon (2002) .... Countess Marie Walewska
15. Schleudertrauma (2002) .... Doreen
16. 99 Euro Films (2002) .... (segment "Privat")
17. Was nicht passt, wird passend gemacht (2002) .... Astrid
18. Liebe und Verrat (2002) .... Marie Kreuzer
19. Leo und Claire (2001) .... Käthe Katzenberger
20. Honolulu (2001) .... Cleonise
21. Tunnel, Der (2001) .... Lotte Lohmann
22. Luftpiraten - 113 Passagiere in Todesangst (2000) .... Nicolette
23. Crazy (2000) .... Melanie
24. Fisimatenten (2000)
25. Vertrauen ist alles (2000) .... Jennifer Blankenburg
26. Südsee, eigene Insel (1999) .... Sandra
27. Bubi Scholz Story, Die (1998) .... Renate - jung
28. Mädchenfalle - Der Tod kommt online, Die (1997) .... Silke Hartmann
29. Vorsprechen, Das (1997) .... Junge Schauspielerin
30. Ich begehre dich (1995) .... Mädchen am Bahnhof
31. Stella Stellaris (1994)
32. Control (2007) .... Annik Honoré
33. Tatort - Fürstenschüler (1998) .... Kerstin
34. Sperling und der falsche Freund (1997)

Colectie filme
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website