News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »

Vin Diesel - Biografie, lista cu filme, poze, wallpapers

joi, 16 august 2007







Vin Diesel














Nascut in New York la 18 iulie 1967, Vin Diesel si-a facut debutul pe scena la 7 ani in Theatre for the New City, ce a fost produs in Greenwich Village.
A devenit mai activ in filme la inceputul anilor '90, incepand cu Multi-Facial, film ce a participat la Festivalul de film de la Cannes. A urmat in 1997 Strays, o drama in care a jucat rolul unui sef mafiot care isi schimba modul de viata pentru dragostea unei femei. Apoi a jucat alaturi de mai tinerii Giovanni Ribisi, Ben Affleck, Jamie Kennedy si Nicky Katt in Boiler Room, in care Diesel era angajatul unei firme de brokeri de pe Wall Street.
De asemenea a mai jucat in thriller-ul SF Pitch Black (2000). Trece la un alt gen de film, unde joaca in rolul unui tip caruia ii plac cursele de masini, in The Fast and the Furious (2001).




Filme regizate de Vin Diesel

Hannibal the Conqueror (2016)
Short Diversity 5 (2000)
Strays / Rătăcitorii (1997)
Multi-Facial (1995)

Filmografie - producător

Fast & Furious 8 (2017)
Hannibal the Conqueror (2016)
Furious Seven / Furios şi iute 7 (2015)
Fast & Furious 6 / Furios şi iute 6 (2013)
Riddick (2013) Trailer
Fast Five / Furios şi iute în viteza a 5-a (2011)
The Wheelman (2011)
Rockfish (2010)
Fast and Furious 4 / Furios şi iute 4: Piese originale (2009)









Filme cu Vin Diesel

Fast & Furious 8 (2017) - Dominic Toretto
Guardians of the Galaxy 2 / Gardienii galaxiei 2 (2017) - Groot
Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016) - Shroom
Hannibal the Conqueror (2016) - Hannibal Barca
xXx: The Return of Xander Cage / Triplu X - Întoarcerea lui Xander Cage (2016) - Xander Cage
Furious Seven / Furios şi iute 7 (2015) - Dominic Toretto
The Last Witch Hunter / Ultimul vânător de vrăjitoare (2015) - Kaulder
Guardians of the Galaxy / Gardienii galaxiei (2014) - Groot (voce)
Kane & Lynch (2014)
Fast & Furious 6 / Furios şi iute 6 (2013) - Dominic Toretto
Riddick (2013) - Riddick
Fast Five / Furios şi iute în viteza a 5-a (2011) - Dominic Toretto
The Wheelman (2011) - Milo Burik
Rockfish (2010)
Fast and Furious 4 / Furios şi iute 4: Piese originale (2009) - Dominic Toretto
Babylon A.D. (2008) - Toorop
Find Me Guilty / Pledez vinovat?! (2006) - Giacomo "Jackie Dee" DiNorscio
The Fast and the Furious: Tokyo Drift / Furios şi iute: Tokyo Drift (2006) - Dominic Toretto
The Pacifier / Bona de la forţele speciale (2005) - Shane Wolfe
The Chronicles of Riddick / Riddick - Bătălia începe (2004) - Richard B. Riddick
The Chronicles of Riddick: Dark Fury / Cronicile lui Riddick: Furia intunecata (2004) - Richard P. Riddick (voce)
A Man Apart / Pe cont propriu (2003) - Sean Vetter
XXX / Triplu X (2002) - Xander Cage/Triplu X
Knockaround Guys / Patru băieţi şi o geantă (2001) - Taylor Reese
The Fast and the Furious / Furios şi iute (2001) - Dominic Toretto
Boiler Room / Vârful piramidei (2000) - Chris Varick
Into Pitch Black (2000) - Richard B. Riddick
Pitch Black / Întuneric total (2000) - Richard B. Riddick
The Iron Giant / Uriaşul de fier (1999) - Iron Giant (voce)
Saving Private Ryan / Salvaţi soldatul Ryan (1998) - Soldatul Adrian Caparzo
Multi-Facial (1995) - Mike
Awakenings / Revenire la viaţă (1990)


Poze cu Vin Diesel










Wallpapers cu Vin Diesel







Colectie filme
Share this article :

+ comentarii + 45 comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website