News Update :

Vin Diesel - Biografie, lista cu filme, poze, wallpapers

joi, 16 august 2007







Vin Diesel














Nascut in New York la 18 iulie 1967, Vin Diesel si-a facut debutul pe scena la 7 ani in Theatre for the New City, ce a fost produs in Greenwich Village.
A devenit mai activ in filme la inceputul anilor '90, incepand cu Multi-Facial, film ce a participat la Festivalul de film de la Cannes. A urmat in 1997 Strays, o drama in care a jucat rolul unui sef mafiot care isi schimba modul de viata pentru dragostea unei femei. Apoi a jucat alaturi de mai tinerii Giovanni Ribisi, Ben Affleck, Jamie Kennedy si Nicky Katt in Boiler Room, in care Diesel era angajatul unei firme de brokeri de pe Wall Street.
De asemenea a mai jucat in thriller-ul SF Pitch Black (2000). Trece la un alt gen de film, unde joaca in rolul unui tip caruia ii plac cursele de masini, in The Fast and the Furious (2001).




Filme regizate de Vin Diesel

Hannibal the Conqueror (2016)
Short Diversity 5 (2000)
Strays / Rătăcitorii (1997)
Multi-Facial (1995)

Filmografie - producător

Fast & Furious 8 (2017)
Hannibal the Conqueror (2016)
Furious Seven / Furios şi iute 7 (2015)
Fast & Furious 6 / Furios şi iute 6 (2013)
Riddick (2013) Trailer
Fast Five / Furios şi iute în viteza a 5-a (2011)
The Wheelman (2011)
Rockfish (2010)
Fast and Furious 4 / Furios şi iute 4: Piese originale (2009)









Filme cu Vin Diesel

Fast & Furious 8 (2017) - Dominic Toretto
Guardians of the Galaxy 2 / Gardienii galaxiei 2 (2017) - Groot
Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016) - Shroom
Hannibal the Conqueror (2016) - Hannibal Barca
xXx: The Return of Xander Cage / Triplu X - Întoarcerea lui Xander Cage (2016) - Xander Cage
Furious Seven / Furios şi iute 7 (2015) - Dominic Toretto
The Last Witch Hunter / Ultimul vânător de vrăjitoare (2015) - Kaulder
Guardians of the Galaxy / Gardienii galaxiei (2014) - Groot (voce)
Kane & Lynch (2014)
Fast & Furious 6 / Furios şi iute 6 (2013) - Dominic Toretto
Riddick (2013) - Riddick
Fast Five / Furios şi iute în viteza a 5-a (2011) - Dominic Toretto
The Wheelman (2011) - Milo Burik
Rockfish (2010)
Fast and Furious 4 / Furios şi iute 4: Piese originale (2009) - Dominic Toretto
Babylon A.D. (2008) - Toorop
Find Me Guilty / Pledez vinovat?! (2006) - Giacomo "Jackie Dee" DiNorscio
The Fast and the Furious: Tokyo Drift / Furios şi iute: Tokyo Drift (2006) - Dominic Toretto
The Pacifier / Bona de la forţele speciale (2005) - Shane Wolfe
The Chronicles of Riddick / Riddick - Bătălia începe (2004) - Richard B. Riddick
The Chronicles of Riddick: Dark Fury / Cronicile lui Riddick: Furia intunecata (2004) - Richard P. Riddick (voce)
A Man Apart / Pe cont propriu (2003) - Sean Vetter
XXX / Triplu X (2002) - Xander Cage/Triplu X
Knockaround Guys / Patru băieţi şi o geantă (2001) - Taylor Reese
The Fast and the Furious / Furios şi iute (2001) - Dominic Toretto
Boiler Room / Vârful piramidei (2000) - Chris Varick
Into Pitch Black (2000) - Richard B. Riddick
Pitch Black / Întuneric total (2000) - Richard B. Riddick
The Iron Giant / Uriaşul de fier (1999) - Iron Giant (voce)
Saving Private Ryan / Salvaţi soldatul Ryan (1998) - Soldatul Adrian Caparzo
Multi-Facial (1995) - Mike
Awakenings / Revenire la viaţă (1990)


Poze cu Vin Diesel










Wallpapers cu Vin Diesel







Colectie filme
Share this article :

+ comentarii + 45 comentarii

29 aprilie 2009, 01:15

Ador toate filmele cu acest actor , cel mai tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Baby:*
3 mai 2009, 12:43

Prea belea e.......el si ceea ce face ::*

Anonim
3 mai 2009, 15:02

SUPER ACTOR:X

Anonim
5 mai 2009, 12:06

cel mai bun

Anonim
6 mai 2009, 18:55

un actor de elita

7 mai 2009, 20:04

mare talent de barbat.mancaias ciocu lui de piesa ce e.si ce roluri joak de smecher.il ador,il iubesc si mai sunt si obsedata de el pe deasupora...

Anonim
8 mai 2009, 03:32

e tare dar ce spune angi aici ... e prea d tot cred ca...dak ar fi in fata ei ar fi prapad :)))

zorro
11 mai 2009, 20:01

bestial baiatu!!!

kobra
23 mai 2009, 21:14

the best suuper actor frate

Anonim
2 iunie 2009, 15:09

MAaaare actor shi la prpriu shi la figurat omu'

Anonim
4 iunie 2009, 16:49

prea tare actoru

Anonim
26 iunie 2009, 13:07

cel mai cool actor

Anonim
1 iulie 2009, 22:55

cul daa tareee superr

Anonim
11 iulie 2009, 17:49

nascut ptr duritate.

Anonim
27 iulie 2009, 22:58

cel mai bun actor descarc toate filmele cu el :x:X

Anonim
29 iulie 2009, 15:37

eeeeeeeeeee tare de tot

Anonim
1 august 2009, 16:47

e belea un super actor gigele......

Anonim
5 august 2009, 07:45

cel mai tare actor..

Anonim
9 august 2009, 19:23

cel mai tare actor iar cel mai tare film in care a jucat este Fast and Furious

Anonim
24 ianuarie 2010, 21:35

cel mai tare actor pe care la-m cunoscut vreodata

Anonim
26 martie 2010, 23:52

the best

Anonim
5 aprilie 2010, 19:24

Pff:X
Prea tare DOMNU' :x:x

Anonim
5 aprilie 2010, 21:08

frumos inteligent aratos are toate calitatile unui barbat bun

Anonim
24 aprilie 2010, 19:44

prea tare vere merita vazut orice film al lui

Anonim
27 aprilie 2010, 16:39

unul dintre preferati mei il IUBESC pt tot ceea ce face

Anonim
4 mai 2010, 22:08

sa nu lase garda jos la actorie e cel mai tare ar fi pacat sa nu mai scoata filme

Anonim
27 mai 2010, 20:39

"babylon a.d." si "a man apart".cele mai tari filme cu vin diesel...

Anonim
23 iunie 2010, 03:48

va-ti linge voi sa il atingeti macar pe pl:)))

Anonim
2 iulie 2010, 04:12

am aproape toate filmele lui imi plac f mult

Anonim
16 iulie 2010, 17:40

ba nu ami injura!

Anonim
27 iulie 2010, 02:55

:))nice

Anonim
4 august 2010, 16:16

Dragut

Anonim
10 august 2010, 18:51

pasarica de om pe drepte....:))

Anonim
14 august 2010, 16:45

iubesc filmele cu el este belea si dragut :-x

Anonim
14 august 2010, 16:46

cool filmele cu el :*

Anonim
19 august 2010, 15:23

Este un actor fff bun si ador toate filmele cu el!

Anonim
16 octombrie 2010, 19:59

THE BEST OF THE BEST VIN DIESEL , :X esti cel ma tare

Anonim
5 ianuarie 2011, 01:04

e tare de tot abia astept sa apara fast and furios 5:)

Anonim
14 ianuarie 2011, 07:47

bello ragazzo e buon attore,volessi fare l'atrice solo x giocare in qualche film con lui

Anonim
20 ianuarie 2011, 17:16

cel mai smecher il ador

Anonim
22 ianuarie 2011, 22:25

foarte tare;)

Anonim
29 ianuarie 2011, 20:26

daca gasiti un actor mai smecher ca el...sa ma sunati ;)

Anonim
17 februarie 2011, 07:44

:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X no comment!

Anonim
1 martie 2011, 11:30

e cel mai tare ma uit la toate filmele lui poate ca si in reluare......e tare Vin Diesel mai am un pik si sunt exact ca el

Anonim
21 martie 2011, 15:20

ESTE SUPER
TARE TIPU

Trimiteți un comentariu

 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Colectie de filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website