News Update :
Mai multe liste »
Mai multe Review-uri filme »
Mai multe Trailere »
Hot News »
Bagikan kepada teman!

The Bye Bye Man (Film 2017)

luni, 15 ianuarie 2018

luni, 15 ianuarie 2018

Trailer oficial film horror "The Bye Bye Man" 2017 cu actorii: Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas. Descriere si data de lansare pentru filmul "Bye Bye Man: Numele nerostit".


Actori: Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas, Doug Jones, Michael Trucco, Faye Dunaway, Erica Tremblay, Cleo King, Marisa Echeverria, Jenna Kanell

Regizor: Stacy Title
Genul filmului: Horror, Thriller
Data de lansare: 13 Ianuarie 2017

Descriere film The Bye Bye Man: Oamenii fac gesturi inimaginabile în fiecare zi. Constant ne străduim să înţelegem ce anume îi determină pe unii să comită lucruri groaznice. Şi dacă nu punem întrebarea corectă? Dacă sursa răului nu este ceva ci mai degrabă cineva?

Producătorii filmelor „Oculus”şi „The Strangers” prezintă pe marile ecrane „The Bye Bye Man: Numele nerostit”, un horror care expune originea răului din spatele celor mai teribile fapte omeneşti.

Când trei studenţi dau peste locaţia unei identităţi malefice, îşi dau seama că nu există decât un mod de a se salva: „nu-i spune numele, nu te gândi la el!”. Însă odată instalată în conştiinţă, această identitate preia controlul. Mai există vreo cale de scăpare?

Trailerul filmului "Bye Bye Man: Numele nerostit" - 2017








comentarii | | Read More...

Underworld: Blood Wars (Film 2017) Lumea de Dincolo: Războaie Sângeroase

Trailer oficial film horror "Underworld: Blood Wars" 2017 cu actorii: Kate Beckinsale, Theo James, Tobias Menzies. Descriere si data de lansare pentru filmul "Lumea de Dincolo: Războaie Sângeroase".


Actori: Kate Beckinsale, Theo James, Tobias Menzies, Lara Pulver, Charles Dance, James Faulkner, Peter Andersson, Clementine Nicholson, Bradley James, Daisy Head

Regizor: Anna Foerster
Genul filmului: Acţiune, Horror
Data de lansare: 6 Ianuarie 2017

Descriere film Underworld: Blood Wars: Lumea de dincolo – Războaie sângeroase, cel mai recent film din franciza de mare succes, ne-o prezintă pe Selena, o femeie-vampir războinică (Kate Beckinsale) încercând să respingă atacurile feroce ale clanului Lycanilor şi ale facţiunii vampirilor care au trădat-o. Ajutată doar de David (Theo James) şi de tatăl acestuia, Thomas (Charles Dance), ea trebuie să pună capăt războiului nesfârşit dintre Lycani şi Vampiri, chiar dacă aceasta i-ar cere sacrificiul suprem.

Trailerul filmului "Lumea de Dincolo: Războaie Sângeroase" - 2017








comentarii | | Read More...

Humphrey Bogart

vineri, 12 ianuarie 2018

vineri, 12 ianuarie 2018

Humphrey Bogart s-a nascut pe 25 decembrie 1899 în New York, America si a fost un celebru actor american cunoscut in special pentru filmele Casablanca, The Maltese Falcon (Soimul Maltez), The African Queen (Regina africana) si To Have and Have Not.



Nume real: Humphrey DeForest Bogart
Înălţime: 174 cm
Culoarea ochilor: căprui
Culoarea părului: castaniu
Zodia: Capricorn
Data decesului: 14.01.1957

Poze Humphrey Bogart






Filmografie Humphrey Bogart

Actor (86 credits)
 1956The Harder They Fall
Eddie Willis
 1955The Desperate Hours
Glenn Griffin
 1955The Left Hand of God
James 'Jim' Carmody
 1955We're No Angels
Joseph
 1955Producers' Showcase (TV Series)
Duke Mantee
- The Petrified Forest (1955) ... Duke Mantee
 1954The Barefoot Contessa
Harry Dawes
 1954Sabrina
Linus Larrabee
 1954The Caine Mutiny
Lt. Cmdr. Philip Francis Queeg
 1953Beat the Devil
Billy Dannreuther
 1953The Jack Benny Program (TV Series)
Babyface Bogart
- Humphrey Bogart Show (1953) ... Babyface Bogart
 1953Battle Circus
Maj. Jed Webbe
 1952Deadline - U.S.A.
Ed Hutcheson
 1951The African Queen
Charlie Allnutt
 1951Sirocco
Harry Smith
 1951The Enforcer
Dist. Atty. Martin Ferguson
 1950In a Lonely Place
Dixon Steele
 1950Chain Lightning
Lt. Col. Matthew "Matt" Brennan
 1949Tokyo Joe
Joseph 'Joe' Barrett
 1949Knock on Any Door
Andrew Morton
 1948Key Largo
Frank McCloud
 1948The Treasure of the Sierra Madre
Dobbs
 1947Always Together
Humphrey Bogart (uncredited)
 1947Dark Passage
Vincent Parry
 1947The Two Mrs. Carrolls
Geoffrey Carroll
 1947Dead Reckoning
Capt. 'Rip' Murdock
 1946Never Say Goodbye
Phil's Bogart Impression (voice, uncredited)
 1946The Big Sleep
Philip Marlowe
 1946Two Guys from Milwaukee
Humphrey Bogart (uncredited)
 1945Hollywood Victory Caravan (Short)
Humphrey Bogart
 1945Conflict
Richard Mason
 1944I Am an American (Short)
Humphrey Bogart (uncredited)
 1944To Have and Have Not
Harry Morgan
 1944Passage to Marseille
Jean Matrac
 1943Thank Your Lucky Stars
Humphrey Bogart
 1943/ISahara
Sgt. Joe Gunn
 1943Action in the North Atlantic
Lt. Joe Rossi
 1942Casablanca
Rick Blaine
 1942Across the Pacific
Rick Leland
 1942The Big Shot
Joseph 'Duke' Berne
 1942All Through the Night
'Gloves' Donahue
 1941The Maltese Falcon
Samuel Spade
 1941The Wagons Roll at Night
Nick Coster
 1941High Sierra
Roy Earle
 1940They Drive by Night
Paul Fabrini
 1940Brother Orchid
Jack Buck
 1940It All Came True
Grasselli / Chips Maguire
 1940Virginia City
John Murrell
 1939Invisible Stripes
Chuck Martin
 1939The Return of Doctor X
Marshall Quesne
 1939The Roaring Twenties
George Hally
 1939Dark Victory
Michael O'Leary
 1939You Can't Get Away with Murder
Frank Wilson
 1939The Oklahoma Kid
Whip McCord
 1939King of the Underworld
Joe Gurney
 1938Swingtime in the Movies (Short)
Humphrey Bogart (uncredited)
 1938Angels with Dirty Faces
James Frazier
 1938The Amazing Dr. Clitterhouse
'Rocks' Valentine
 1938Racket Busters
Martin
 1938Men Are Such Fools
Harry Galleon
 1938Crime School
Mark Braden
 1938Swing Your Lady
Ed
 1937Stand-In
Quintain
 1937Dead End
'Baby Face' Martin
 1937Kid Galahad
Turkey Morgan
 1937San Quentin
Joe 'Red' Kennedy
 1937Marked Woman
David Graham
 1937The Great O'Malley
John Phillips
 1937Black Legion
Frank Taylor
 1936Isle of Fury
Val Stevens
 1936China Clipper
Hap Stuart
 1936Two Against the World
Sherry Scott
 1936Bullets or Ballots
'Bugs' Fenner
 1936The Petrified Forest
Duke Mantee
 1936One Fatal Hour
Sherry Scott
 1934Midnight
Gar Boni
 1932Three on a Match
Harve
 1932Big City Blues
Shep Adkins (uncredited)
 1932Love Affair
Jim Leonard
 1931A Holy Terror
Steve Nash
 1931Women of All Nations
Stone (scenes deleted)
 1931The Bad Sister
Valentine Corliss
 1931Body and Soul
Jim Watson
 1930A Devil with Women
Tom Standish
 1930Up the River
Steve Jordan
 1930Broadway's Like That (Short)
Ruth's Fiance
 1928The Dancing Town (Short)
Man in Doorway at Dance
comentarii | | Read More...

Insidious: The Last Key (Film 2018) Insidious: Ultima cheie

miercuri, 10 ianuarie 2018

miercuri, 10 ianuarie 2018

Trailer oficial film horror "Insidious: The Last Key" 2018 cu actorii: Lin Shaye, Angus Sampson, Leigh Whannell. Descriere si data de lansare pentru filmul "Insidious: Ultima cheie". Mințile creative din spatele celebrei trilogii "Insidious" se întorc pentru "Insidious 4: The Last Key".


Actori: Lin Shaye, Angus Sampson, Leigh Whannell, Josh Stewart, Caitlin Gerard, Kirk Acevedo, Javier Botet, Bruce Davison, Spencer Locke, Tessa Ferrer

Regizor: Adam Robitel
Genul filmului: Horror, Mister, Thriller
Data de lansare:
In America - 5 Ianuarie 2018
In Romania - 5 Ianuarie 2018

Tip Ecran:
AKA: Insidious: Chapter 4
Producator: Entertainment One
Ţara: SUA

Descriere film Insidious: Mințile creative din spatele celebrei trilogii "Insidious" se întorc pentru "Insidious 4: The Last Key". Acțiunea este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în "the Further".

Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoșător și personal coșmar, în propria sa casă. Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale blocate în "the Further", un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți, dr. Rainier îi va lua pe oaspeți într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal în "the Further", luptând să sfideze cele mai degenerate și intimidante ființe care au chinuit-o din anii 1950. Oare se va sfârși coșmarul?

Trailerul filmului "Insidious: Ultima cheie" - 2018








comentarii | | Read More...

12 Strong (Film 2018)

Trailer oficial film de actiune "12 Strong" 2018 cu actorii: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña. Descriere si data de lansare pentru filmul 12 Strong. Film bazat pe evenimente reale, 12 Strong urmărește povestea primei echipe a Forțelor Speciale desfășurate în Afganistan după tragicul atac asupra turnurilor gemene din 11 septembrie.


Actori: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña, Navid Negahban, Elsa Pataky, Rob Riggle, Trevante Rhodes, Taylor Sheridan, Geoff Stults, Austin Stowell

Regizor: Nicolai Fuglsig

Genul filmului: Acţiune, Dramă, Istoric, Război

Data de lansare:
In America - 19 Ianuarie 2018
In Romania - 2 Februarie 2018

Tip Ecran:

AKA: Horse Soldiers

Producator: Lionsgate

Ţara: SUA

Descriere film 12 Strong: Film bazat pe evenimente reale, 12 Strong urmărește povestea primei echipe a Forțelor Speciale desfășurate în Afganistan după tragicul atac asupra turnurilor gemene din 11 septembrie. Sub conducerea unui nou căpitan, echipa trebuie să colaboreze cu un războinic afgan periculos pentru a elimina talibanii.

După ce reușesc să intre în secret în țară, ei trebuie să-și persecute vrăjmașii de pe pământurile muntoase și să ajute luptătorii afgani să obțină control asupra orașului Mazar-i-Sharif. Curând, aceștia sunt depășiți numeric și implicați într-o situație periculoasă care le amenință viața. Într-o atmosferă apăsătoare, misiunea le testează la maxim limitele și le solicită cele mai bune strategii de luptă. Oare cât de dramatică va fi lecția supraviețuirii?

Trailerul filmului "12 Strong" - 2018








comentarii | | Read More...

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (Film 2017)

luni, 8 ianuarie 2018

luni, 8 ianuarie 2018

Trailer oficial film drama "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" 2017 cu actorii: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Abbie Cornish. Descriere si data de lansare pentru filmul Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

comentarii | | Read More...

Globurile de Aur 2018 lista completă a câștigătorilor

Cea de-a 75 editie de premii Globul de Aur a venit și a plecat și va fi amintită ca primele premii majore care au loc după răfuiala Hollywood-ului cu agresiunea sexuală, începută si în frunte cu mișcarea #MeToo.


Acest lucru nu a fost o pierdere pentru invitați, mulți marcând noua eră a conștientizării, purtând haine negre, invitând activiști pe covorul roșu sau făcând comentarii brutale despre bărbații industriei cinematografice căzuți in dizgrație.
comentarii | | Read More...

Tomb Raider (Film 2018) Tomb Raider Începutul

duminică, 7 ianuarie 2018

duminică, 7 ianuarie 2018

Film de actiune si trailer oficial "Tomb Raider" 2018 cu Alicia Vikander. Regizor: Dave Green. Actorii principali in filmul "Tomb Raider Începutul" sunt: Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Kristin Scott Thomas. Descriere, data de lansare, regizori si actorii din film.





Actori: Alicia Vikander, Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Kristin Scott Thomas, Dominic West, Nick Frost, Daniel Wu, Emily Carey, Helena Holmes

Regizor: Ryan Coogler
Scenaristi: Geneva Robertson-Dworet, Alastair Siddons
Genul filmului: Acţiune, Aventura

Data de lansare:
In America - 16 martie 2018
In Romania - 16 martie 2018

Tip Ecran: 3D
AKA:
Producator: Warner Bros.
Ţara: USA

Descriere film Tomb Raider: Lara Croft este fiica neînfricată si independentă a unui aventurier excentric care a dispărut când ea era adolescentă. Acum, o tânără de 21 de ani, fără niciun scop real in viață, Lara Croft navighează pe străzile haotice ale Londrei de Est, ca un curier pe bicicletă, abia făcând bani de chirie și luând cursuri de colegiu, dar rareori reușind să să ajungă la clasă.

Hotărâtă să-și creeze propriul drum, ea refuză să ia preia imperiul tatălui ei, la fel de ferm, încât respinge si ideea că acesta a dispărut cu adevărat. Sfătuită să se confrunte cu faptele și să meargă mai departe, după șapte ani fără el, nici macar Lara nu poate înțelege ce o determină să incerce să rezolve puzzle-ul morții misterioase a tatălui ei.

Împotriva dorințelor sale finale ale tatălui, ea lasă tot ceea ce știe în urmă, în căutarea ultimei destinatii cunoscute a tatălui ei: un mormânt legendar pe o insulă mitică, care ar putea fi undeva în largul coastei Japoniei. Dar misiunea ei nu va fi una ușoară; doar ajungerea pe insulă va fi extrem de grea.

Trailerul filmului "Tomb Raider" - 2018 - Tomb Raider Începutul




comentarii | | Read More...

Black Panther (Film 2018) Pantera neagră

luni, 1 ianuarie 2018

luni, 1 ianuarie 2018

Film de actiune "Black Panther" 2018 cu Megan Fox si Will Arnett - Trailer oficial pentru filmul "Pantera neagră". Regizor: Dave Green. Actorii principali in filmul "Black Panther" sunt: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o. Descriere, data de lansare, regizori si actorii din film.

Actori: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Andy Serkis, Angela Bassett, Forest Whitaker

Regizor: Ryan Coogler

Scenaristi: Ryan Coogler, Joe Robert Cole

Genul filmului: Acţiune, Dramă, SF

Data de lansare:
In America - 16 februarie 2018
In Romania - 16 februarie 2018

Tip Ecran: 3D, IMAX 3D

AKA:

Producator: Marvel Studios, Walt Disney Pictures

Ţara: USA

Descriere film: După evenimentele din Captain America: Războiul Civil, regele T'Challa se întoarce acasă la națiunea africană din Wakanda pentru a fi noul lider al țării sale. Cu toate acestea, T'Challa descoperă în curând că este provocat pentru tron de facțiuni din propria țară. Când doi dușmani conspirau să distrugă Wakanda, eroul cunoscut ca Black Panther trebuie să se alăture agentului Everett K. Ross din C.I.A. și membrilor forțelor speciale Wakanadan, pentru a împiedica Wakanda să fie târâtă într-un război mondial.

Trailerul filmului "Black Panther" - 2018 - Pantera neagră
comentarii | | Read More...

November Criminals - trailer 2017

joi, 14 decembrie 2017

joi, 14 decembrie 2017

Trailer si detaliile filmului November Criminals cu urmatorii actori in rolurile principale: Chloë Grace Moretz, Ansel Elgort, Catherine Keener, David Strathairn. Addison Schacht la numai 18 de ani, elev la o școală de liceu din Washington DC, răspunde la întrebarea esentialală "Care sunt cele mai bune și mai rele calități ale tale?".






Actori: Chloë Grace Moretz, Ansel Elgort, Catherine Keener, David Strathairn, Terry Kinney, Cory Hardrict, Danny Flaherty, Victor Williams, Allie Marshall
Regizor: Sacha Gervasi
Lansare: 7 Noiembrie 2017 (USA)
Gen: Crima, Drama, Mister

Addison Schacht la numai 18 de ani, elev la o școală de liceu din Washington DC, răspunde la întrebarea esentialală "Care sunt cele mai bune și mai rele calități ale tale?". El explică că are numai calități rele, după cum au fost ilustrate de evenimentele din ultimul său an. Acestea includ colectarea de glume ofensatoare; vanzarea de droguri colegilor săi; și insultarea profesorilor, colegilor și pe mama prietenei sale. Dar colegul său de clasă este ucis și el începe să investigheze moartea.
comentarii | | Read More...

Trailere

Trailerul filmului Iron Man 2 (2010)
Trailerul filmului The Karate Kid (2010)
Trailerul filmului Robin Hood (2010)
Trailerul filmului Prince of Persia: The Sands of Time (2010)
Trailerul filmului Alice in Wonderland (2010)
Trailerul filmului Sex and the City 2 (2010)
Trailerul filmului Shutter Island (2010)
Vezi trailerul filmului Avatar (2009)
Vezi trailerul filmului 2012 (2009)
A Christmas Carol (2009)
New Moon - Twilight 2
Inglourious Basterds (2009)
Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)
Crank: High Voltage (2009)
Drag Me to Hell (2009)
Dragonball: Evolution (2009)
Fast & Furious 4 (2009)
Hannah Montana: The Movie (2009)
Monsters vs. Aliens 2009
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)
Terminator4 Salvation (2009)
Watchmen 2009
X-Men Origins: Wolverine (2009)
 
Actiune | Animatie | Comedie | Drama | Horror | SF | Thriller
Copyright © 2007 - 2014. Filme, Trailere, Nouatati, Poze si Wallpapere din Filme . All Rights Reserved.
Design Template by panjz-online | Support by creating website